המטומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המטומה
    הילה
    29/08/2014

אני בשבוע 8 לפני כשבוע גילו המטומה שיושבת על השיליה בגודל 20X30 מ"מ באתי למיון כי עוד לא היה לי רופא למעקב וקיבלתי נרות אוטרוגסטן 200 פעמים ביום. הדימום פסק ההמטומה נשארה ולא קטנה. הרופא שאליו הוצמדתי אמר שהסיכוי להמשך היריון תקין הוא 40 אחוז ושהנרות בכלל לא מתאימים לטיפול בהמטומה. אני ממשיכה עם הנרות למרות מה שהוא אמר אני מרגישה שזה מרגיע אותי . האם מותר להמשיך עם הנרות ולא יהיה נזק לעובר ועד איזה שבוע? האם ככל שהזמן עובר המצב לטובתי שרואים דופק למרות ההמטומה? האם משבוע 12 כשהשיליה מתפקדת לבד המצב מסוכן יותצר כשיש המטומה? איזה טיפול כן יכול לגרום לה להספג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המטומה

הוספת תגובה

• המטומה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    01/09/2014

שלום לך
    המשיכי בנרות ללא חשש עד שבוע 9 כולל. המשיכי במעקב אולטרהסאונד להתפתחות ההריון . החשוב הוא לצפות בהתפתחות תקינה למרות ההמטומה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המטומה

הילה
    01/09/2014

האם משבוע 10 מתחילתו להפסיק את השימוש בנרות? האם לא צריך לעשות הפסקה בהדרגה? התחילו לי בחילות וכאבי ראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו