מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המטומההילה29/08/2014
אני בשבוע 8 לפני כשבוע גילו המטומה שיושבת על השיליה בגודל 20X30 מ"מ באתי למיון כי עוד לא היה לי רופא למעקב וקיבלתי נרות אוטרוגסטן 200 פעמים ביום. הדימום פסק ההמטומה נשארה ולא קטנה. הרופא שאליו הוצמדתי אמר שהסיכוי להמשך היריון תקין הוא 40 אחוז ושהנרות בכלל לא מתאימים לטיפול בהמטומה. אני ממשיכה עם הנרות למרות מה שהוא אמר אני מרגישה שזה מרגיע אותי . האם מותר להמשיך עם הנרות ולא יהיה נזק לעובר ועד איזה שבוע? האם ככל שהזמן עובר המצב לטובתי שרואים דופק למרות ההמטומה? האם משבוע 12 כשהשיליה מתפקדת לבד המצב מסוכן יותצר כשיש המטומה? איזה טיפול כן יכול לגרום לה להספג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומה - תגובה
ד``ר אריה לידור01/09/2014שלום לך
המשיכי בנרות ללא חשש עד שבוע 9 כולל. המשיכי במעקב אולטרהסאונד להתפתחות ההריון . החשוב הוא לצפות בהתפתחות תקינה למרות ההמטומה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטומה
הילה01/09/2014האם משבוע 10 מתחילתו להפסיק את השימוש בנרות? האם לא צריך לעשות הפסקה בהדרגה? התחילו לי בחילות וכאבי ראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)