טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שכבתי עם יזיזה לפני 4 חודשים ים קונדום ושפכתי בחוץ. אחרי 4 חודשים היא שלחה לי הודעה שהיא בודקת הריון חוץ רחמי. עשתה אולטרה סאונד ורואים משו בשחלה או מחוצה לה. לא קיבלה מחזור במשך כל התקופה ועכשיו התחיל דימום צטענתה. היא מתאמנת למרות שאמורים להיות כאבים מטורפים. ולוקחת משככי כאבים שזה הבנתי מסכן חיים במצב הזה. דיברתי עם אנשים ולפי מה שהיא מספרת זה נשמע שקר אחד גדול. אני נמצא בחול כבר כמה חודשים ואין לי דרך לבדוק שום דבר אני מתחנן לדעה ועזרה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד