מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבון בשתן- שבוע 40מיטל18/04/2008
הי,
חג שמח וכשר!
מחר אני מסיימת שבוע 40. היום פניתי על דעת עצמי למיון נשים במרכז לבריאות האישה ליד ביתי כדי לעשות מוניטור. עשיתי מדדים אצל האחות לפני שנכנסתי לרופא נשים. עליתי 18 קילו עד כה לחץ דם 120 על 58 למרות שלאורך כל ההריון באופן קבוע יש לי 90 על 60 ובבדיקת שתן עם הסטיק היא אמרה שיש לי חלבון בשתן (גם פעם ראשונה שהסטיק מראה על חלבון) ושיש לי לאוקוציטים (מקווה שכתבתי נכון) הרופא נשים לא אמר כלום (אני חושבת שהוא לא הסתכל על הדף כי הוא עשה לי אולטרה סאונד (בדק כמות מי שפיר, מצג וכו')
אציין שבימים האחרונים יש לי הפרשות סמיכות צהובות ולבנות בניגוב (סליחה על התיאור) ושכחתי לציין זאת בפני הרופא.
מה זה אומר חלבון בשתן ולאוקוציטים? האם יכול להיות שיש לי רעלת?
מה אתם ממליצים לי לעשות?
רב תודות ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון
ד``ר איילון לחמן19/04/2008למיטל שלום.
לאור התיאור מאד יכול להיות שהחלבון ולויקוציטים (כדוריות לבנות),נובעים מההפרשה מהנרתיק.כדאי לכן להיבדק בנושא הדלקת הנרתיקית. את עדין מאד רחוקה מהרעלת ,פשוט כי לחצי הדם בגדר הנורמה. לחץ הדם הוא המעיד על רעלת.החלבון בשתן חשוב,אך אם לא היה לך עד עכשיו,הוא אולי משני. כמובן חשוב מדי פעם לגשת ולהיבדק.עלפי הוראות רופאך.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)