דימום כבד לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום כבד לאחר לידה
    רחל
    10/10/2014

שלום רב,
    אני כארבעה חודשים לאחר לידה. מייד אחרי הלידה היה לי דימום לא כבד במיוחד משך כשלושה שבועות ומאז קיבלתי וסת אחת לחודש חודש וחצי ולא הדימום שאני רגילה אליו מלפני הלידה יותר כמה ימים צבע חום ונפסק. יש לציין: אינני מניקה, הוסת לפני ההיריון היתה די כבדה משך 6-7 ימים. נשארה לי חלק מהשלייה שהוצאה בזמן הלידה אין שארית ואין הידבקויות-העניין נבדק.
    לפני שבוע וחצי נצפתה רירית בעובי 11 מ"מ ופשוט לטענת הרופאים הוסת מחכה לצאת ולא מצליחה. בכל אופן ברוך השם לפני 3 ימים הוסת הגיעה אבל הגיעה בגדול! דימום חזק כבד כבד עם גושי דם לפי מה שקראתי כמו מה שהיה צריך להגיע מייד אחרי הלידה ולא היה לי כזה אז.
    האם זה נורמאלי? חיכיתי לזה כל כך רק רוצה לדעת שזה הגיוני. ברמות של כל שעה להחליף טמפון ו-2 פדים הכל גולש. ממש כמות אדירה וחולשה ברגליים. אגב מותר להשתמש בטמפון עכשיו או שמא זה עלול חלילה לגרום זיהום 4 חודשים אחרי לידה?
    מה דעתך? האם זה דימום שאמור היה להגיע לאחר כל מה שתיארתי?
    תודה מראש וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום כבד לאחר לידה

הוספת תגובה

• דימום כבד לאחר לידה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    19/10/2014

שלום לך
    אם בדיקת האולטרהסאונד מראה על רחם ריק מתוכן דימןם כזה אפשרי ואינו מהווה בעיה . ניתן להשתמש בטמפונים
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו