הפסקת מינס וניסיון כניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת מינס וניסיון כניסה להריון
    שי
    23/10/2014

שלום, בת 31, נוטלת גלולות מינס מזה 4 שנים בערך (לוקחת מגיל 16 גלולות מסוגים שונים). הווסת מגיעה פעם בחצי שנה בערך, נאמר לי שבגלולות מינס לרוב אין דימומים בין החפיסות. אני מעוניינת להפסיק בתום החבילה הנוכחית את הגלולות על מנת לנסות להיכנס להריון. השאלות שלי הם כאלו: 1. האם לאחר שאסיים את הגלולה הלבנה האחרונה תגיע הווסת? (שהרי לא אתחיל חבילה נוספת). 2. אם לא, האם אין סיכוי להיכנס להריון עד שלא תהיה וסת? (כי הרי מתחילים לספור מהוסת האחרונה). 3. האם ניתן יהיה להיכנס להריון כבר בחודש הראשון? ואם כן איך אדע לחשב את הזמן? בקיצור, כל עניין הדימום שאינו מגיע עם הגלולות האלו יצרו אצלי בלבול רב באשר לזמני כניסה להריון וכו...אשמח להסבר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקת מינס וניסיון כניסה להריון - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    23/10/2014

שלום. אין צורך להסתבך במחשבות ווברעיונות. סימי החפיסה כרגיל ולאחר מכן נסי להרות. קחי בחשבון שלגוף כלומר למערכת ההורמונים שלך לוקח זמן להתאושש מהדיכוי של הגלולות כך שקשה לצפות מתי יגיע ביוץ,לכן יש גם בדרך עיכובים בהגעת המחזור שלאחר מכן. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו