מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת מינס וניסיון כניסה להריוןשי23/10/2014
שלום, בת 31, נוטלת גלולות מינס מזה 4 שנים בערך (לוקחת מגיל 16 גלולות מסוגים שונים). הווסת מגיעה פעם בחצי שנה בערך, נאמר לי שבגלולות מינס לרוב אין דימומים בין החפיסות. אני מעוניינת להפסיק בתום החבילה הנוכחית את הגלולות על מנת לנסות להיכנס להריון. השאלות שלי הם כאלו: 1. האם לאחר שאסיים את הגלולה הלבנה האחרונה תגיע הווסת? (שהרי לא אתחיל חבילה נוספת). 2. אם לא, האם אין סיכוי להיכנס להריון עד שלא תהיה וסת? (כי הרי מתחילים לספור מהוסת האחרונה). 3. האם ניתן יהיה להיכנס להריון כבר בחודש הראשון? ואם כן איך אדע לחשב את הזמן? בקיצור, כל עניין הדימום שאינו מגיע עם הגלולות האלו יצרו אצלי בלבול רב באשר לזמני כניסה להריון וכו...אשמח להסבר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת מינס וניסיון כניסה להריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן23/10/2014שלום. אין צורך להסתבך במחשבות ווברעיונות. סימי החפיסה כרגיל ולאחר מכן נסי להרות. קחי בחשבון שלגוף כלומר למערכת ההורמונים שלך לוקח זמן להתאושש מהדיכוי של הגלולות כך שקשה לצפות מתי יגיע ביוץ,לכן יש גם בדרך עיכובים בהגעת המחזור שלאחר מכן. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)