הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון
    ליאן
    23/10/2014

הפסקתי לקחת גלולות לפני כחודשיים. המחזור לאחר הפסקת הגלולות (המחזור הטבעי הראשון) הגיע אחרי 29 ימים. לפני לקיחת הגלולות המחזור שלי היה תמיד סדיר. אל אני נוטלת אותן כבר שנים רבות. ואז התחלנו לנסות וחישבתי ימי ביוץ בדיוק וקיימנו יחסים בכל הימים.
    אני באיחור של 4 ימים במחזור עשיתי בדיקת הריון ביתית לפני יומיים ויצאה שלילית. למרות זאת המחזור לא מגיע. כמה ימים לחכות? האם יש טעם לעשות שוב בדיקה כעבור מספר ימים? האם הגיוני שהמחזור פתאום לא סדיר ואם כן איך אוכל לחשב את ימי ביוץ
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• הריון - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    23/10/2014

שלום.
    אכן שיבושי מחזור לאחר הפסקת גלולות הם דבר שבשגרה. אבל עקב העיכוב הנוכחי בהחלט שוה לגשת ולהיבדק ולראות כיצד ניתן לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

ליאן
    23/10/2014

האם יש טעם לעשות בדיקת דם לגילוי הריון אם אני באיחור של 4 ימים ( במצב סטנדרטי) ? ומתי?
    לפני יומיים הבדיקה הביתית יצאה שלילית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו