מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העמסת סוכר 100 ייעוץ דחוףרחל26/10/2014
שלום רב,
אני בהריון שבוע 25 - הריון שלישי..
בהריון ראשון ושני בדיקת העמסת סוכר 50 מ"ג לא יצאה תקינה ועשיתי העמסה של 100 מ"ג.
בהריון הראשון והשני הבדיקה של ה - 100 מ"ג יצאה תקינה - ולא התגלתה סוכרת הריון.
בהריון השני לאחר הבדיקה לא הרגשתי טוב בכלל, כאשר יצאתי מהמרפאה הייתי עוד יחסית בסדר קצת חלשה, אכלתי תכריך ושוחררתי הביתה. בדרך הרגשתי לא טוב רעד, רעב מופרז, חולשה ועייפות מטורפת. ישנתי 7 שעות ובערב בדקתי את התוצאות ואז הבנתי למה לא הרגשתי טוב.
הבדיקה האחרונה לאחר 180 דק' הראתה תוצאה של 35 !
להלן התוצאה של הבדיקה כולה ,
0 - 78
60- 179
120- 121
180- 35
בהריון הנוכחי בדיקת העמסת של 50 מ"ג יצאה 146 ורופא הנשים שלי אומר שאני חייבת לעבור שוב את הבדיקה של ה - 100 מ"ג
אני מאוד חוששת מהבדיקה, נאמר לי שיש לי מזל ושיכולתי להסתבך מהבדיקה הקודמת ובנס לא קרה לי כלום והתאוששתי.
מה עליי לעשות עכשיו?
האם חובה לעשות את הבדיקה? למרות כל מה שקרה ולמרות שנסיון העבר אומר שכנראה ואין לי סוכרת הריון.
תודה מראש
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר 100 ייעוץ דחוף - תגובה
ד``ר אריה לידור27/10/2014שלום לך
תוצאת ה50 ג"ר מחייבת בדיקת העמסה של 100 ג"ר שתבוצע בהשגחה מירבית במעבדה או המרפאה בה מתבצעת הבדיקה.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)