העמסת סוכר 100 ייעוץ דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העמסת סוכר 100 ייעוץ דחוף
    רחל
    26/10/2014

שלום רב,
    אני בהריון שבוע 25 - הריון שלישי..
    בהריון ראשון ושני בדיקת העמסת סוכר 50 מ"ג לא יצאה תקינה ועשיתי העמסה של 100 מ"ג.
    בהריון הראשון והשני הבדיקה של ה - 100 מ"ג יצאה תקינה - ולא התגלתה סוכרת הריון.
    בהריון השני לאחר הבדיקה לא הרגשתי טוב בכלל, כאשר יצאתי מהמרפאה הייתי עוד יחסית בסדר קצת חלשה, אכלתי תכריך ושוחררתי הביתה. בדרך הרגשתי לא טוב רעד, רעב מופרז, חולשה ועייפות מטורפת. ישנתי 7 שעות ובערב בדקתי את התוצאות ואז הבנתי למה לא הרגשתי טוב.
    הבדיקה האחרונה לאחר 180 דק' הראתה תוצאה של 35 !
    להלן התוצאה של הבדיקה כולה ,
    0 - 78
    60- 179
    120- 121
    180- 35

בהריון הנוכחי בדיקת העמסת של 50 מ"ג יצאה 146 ורופא הנשים שלי אומר שאני חייבת לעבור שוב את הבדיקה של ה - 100 מ"ג
    אני מאוד חוששת מהבדיקה, נאמר לי שיש לי מזל ושיכולתי להסתבך מהבדיקה הקודמת ובנס לא קרה לי כלום והתאוששתי.

מה עליי לעשות עכשיו?
    האם חובה לעשות את הבדיקה? למרות כל מה שקרה ולמרות שנסיון העבר אומר שכנראה ואין לי סוכרת הריון.

תודה מראש

רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העמסת סוכר 100 ייעוץ דחוף

הוספת תגובה

• העמסת סוכר 100 ייעוץ דחוף - תגובה

ד``ר אריה לידור
    27/10/2014

שלום לך
    תוצאת ה50 ג"ר מחייבת בדיקת העמסה של 100 ג"ר שתבוצע בהשגחה מירבית במעבדה או המרפאה בה מתבצעת הבדיקה.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו