מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ניתן לעזור להליך השתרשות העוברעדי27/10/2014
שלום.
אני ובעלי מנסים זמן רב להיכנס להריון. הוסת שלי מגיעה כל 18 לחודש. החודש לא קיבלתי ב-. כלומר הוסת האחרונה הייתה ב- 18/9
עשיתי בדיקת הריון ביתית הופיע לי קו הריון חלש. כעבור יומיים שוב הופיע לי קו חלש. היום קמתי והבחנתי בדימום קל שהופיע בניגוב. פניתי למוקד רפואי.
עשו לי אולטרסאונד ולא מצאו שק הריון אבל רירית הרחם הייתה מעובה- 14 מ"מ.
אמרו שזה או היריון צעיר- בן 4 שבועות, או הריון חוץ רחמי, או הריון כימי.
- לא מסתדר לי שזה הריון צעיר כייון שלפי בדיקות הביוץ הביוץ היה ב- 2/10 בערך והוסת האחרונה ב-18/9, האם המסקנה הבלתי נמנעת היא שמדובר בשתי האפשרויות הנוספות?
לפי החישוב שלי אמור כבר להופיע שק הריון ואפילו דופק.
לפי קריאה באינטרנט הבנתי שכנראה לא הייתה השתרשות העובר ברחם. השאלה שלי היא האם יש טיפול שבו ניתן לעזור לתהליך הזה? כלומר האם ניתן להזריק לי הורמון פרוגסטרון ואסטרוגן כדי שהתהליך יצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן לעזור להליך השתרשות העובר - תגובה
ד``ר אריה לידור27/10/2014שלום לך
ראשית בצעי בדיקת דם להריון ובהתאם להתפתחויות ניתן יהיה לשקול הוספת "חיזוק להריון"
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)