מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושות בבטןא21/04/2008
שאלה נוספת בבקשה,
אולי זו תופעה מוכרת, אבל אני מרגישה כל הזמן סוג של תחושות, כאבים בבטן התחתונה ומעלה, ותחושות אלו כל הזמן מלוות בפחד שחלילה תהיה הפלה.
לאחר פעילויות שונות, אני מרגישה כאבים שונים. למשל אם אני מרימה את כף רגל ימין לכסא עליו אני יושבת, אחרי זה אני מרגישה כאבים ברחם בצד ימין.
האם צריך כל הזמן להיזהר כל כך ולהשתדל "לא לזוז" בגסות??
בנוסף אני כל הזמן מציצה בתחתונים כדי לוודא שאין דימום...
האם יש מקום לפחד? איך מתמודדים עם זה?
אציין שבשבוע ה 6 היו לי כמה דימומים, שברוך השם, פסקו.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי21/04/20081 - בעיקרון בזמן הריון אפשר לבצע כל פעילות שהיא ללא הגבלה, פרט למאמץ גופני חריג. במקרה של כאבים רצוי להיבדק כולל אולטראסאונד, אני בטוח שכאשר יסתבר שההריון תקין תהיי רגועה יותר.
2 -לגבי ההמשך, אולי כדאי להתייעץ עם הרופא שלך לגבי תרגילי הרפיה או כל אמצעי אחר שיעזור לך לעבור את ההריון ללא מתחים מיותרים.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה , חג שמח!
א21/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)