טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לרופא שלום רב ותודה על הסבלנות. אני בת 36, ובעשר שנים האחרונות עברתי 4 לידות רגילות ועוד 3 גרידות יזומות בין לבין, של הריונות לא מתוכננים ובהשפעתו התובענית של בן זוגי דאז. לפני כארבעה חודשים הריתי לבן זוגי הנוכחי, ושוב נאלצתי לעבור גרידא מאחר והוא נלחץ מן ההריון הבלתי צפוי. אציין כי תמיד נקלטתי בקלות (כשרציתי בכך). כיום בן זוגי מביע חרטה עמוקה ורצון עז לממש את אהבתנו באמצעות ילד שנלד יחד. למרות הכאב והצער שחשה גם אנוכי (היו לי 2 עוברים בהפלה האחרונה), כעת אנו מנסים להיכנס להריון. לא היו לי זיהומום, הווסת הגיעה כרגיל לאחר 6 שבועות מיון הגרידא, וכל חודש מגיע הדימום בצורתו התקינה. האם לדעתך עקב הנתונים הללו יכולים להיות לי סיבוכים להיקלט ? האם יכולות להיות הידבקויות ברחם בלי שאדע על כך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר