מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חג שמח וכשר לכולם ד"ר?קרן21/04/2008
קודם כל אתחיל באיחולים לבביים ובברכת חג שמח לרופאים המקסימים והמרגיעים.............
יש לי 2 שאלות :
1 אני בהריון של תאומות בשבוע 21 ואני כבר מרגישה תנועות (בעיטות) מהחמודות השאלה שלי היא אם זה היה הריון של עובר 1 הייתי מרגישה תנועות ואומרת הכל בסדר אבל אם זה הריון של תאומות איך אני יודעת מי בועטת ואם שניהן זזות כמו שצריך? איך אני יכולה לדעת ולספור את התנועות שלהן במשך חצי שעה 5 תנועות?
2. והשאלה השניה יש לי לפעמים כשאני כנראה מתאמצת יותר מידי רטיבות כמו פיפי באיזור התחתונים והמכנסיים ואני יודעת בוודאות שזה לא פיפי ולא זיעה יש מצב שזה מי שפיר? זה די מדאיג אותי ולא נעים בכלל? מה זה יכול להית ומה אפשר לעשות?
תודה רבה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומות.
ד``ר איילון לחמן21/04/2008לקרן שלום.
ראשית תודה עבור האיחולים.שנית לגבי התנועות,בשלבים יותר מאוחרים בעזרת בדיקות האולטרהסאונד,תדעי למקם כל אחת לחוד ולדעת מי זזה.לגבי השאלה השניה,היא מדאיגה אותי. עליך להיבדק בדחיפות כדי לברר אפשרות של דלקת בנרתיק,או בעיה יותר חמורה של דליפת מישפיר,כמו שבעצמך את מצינת. בבקשה לא להזניח ולגשת להיבדק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר איילון לחמן
קרן21/04/2008שכחתי לציין שאת החששות הללו אני ציינתי בפני הרופא שלי והוא לא כל כך היתייחס לזה כי הוא אמר שהכמות של המי שפיר שלי תקינה ויפה?
ולגבי דלקת הוא לא העלה אפשרות כזאת בכלל?
מה אתה מציע?
תודה על העזרה והתשובה המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטיבות.
ד``ר איילון לחמן22/04/2008לקרן שלום.
ממליץ לחזור לרופא,אם התופעה ממשיכה כמובן, לבקש בדיקה פנימית לשלילת
דלקת או ירידת מים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)