חג שמח וכשר לכולם ד"ר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חג שמח וכשר לכולם ד"ר?
    קרן
    21/04/2008

קודם כל אתחיל באיחולים לבביים ובברכת חג שמח לרופאים המקסימים והמרגיעים.............
    יש לי 2 שאלות :
    1 אני בהריון של תאומות בשבוע 21 ואני כבר מרגישה תנועות (בעיטות) מהחמודות השאלה שלי היא אם זה היה הריון של עובר 1 הייתי מרגישה תנועות ואומרת הכל בסדר אבל אם זה הריון של תאומות איך אני יודעת מי בועטת ואם שניהן זזות כמו שצריך? איך אני יכולה לדעת ולספור את התנועות שלהן במשך חצי שעה 5 תנועות?
    2. והשאלה השניה יש לי לפעמים כשאני כנראה מתאמצת יותר מידי רטיבות כמו פיפי באיזור התחתונים והמכנסיים ואני יודעת בוודאות שזה לא פיפי ולא זיעה יש מצב שזה מי שפיר? זה די מדאיג אותי ולא נעים בכלל? מה זה יכול להית ומה אפשר לעשות?
    תודה רבה
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חג שמח וכשר לכולם ד"ר?

הוספת תגובה

• תאומות.

ד``ר איילון לחמן
    21/04/2008

לקרן שלום.
    ראשית תודה עבור האיחולים.שנית לגבי התנועות,בשלבים יותר מאוחרים בעזרת בדיקות האולטרהסאונד,תדעי למקם כל אחת לחוד ולדעת מי זזה.לגבי השאלה השניה,היא מדאיגה אותי. עליך להיבדק בדחיפות כדי לברר אפשרות של דלקת בנרתיק,או בעיה יותר חמורה של דליפת מישפיר,כמו שבעצמך את מצינת. בבקשה לא להזניח ולגשת להיבדק.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר איילון לחמן

קרן
    21/04/2008

שכחתי לציין שאת החששות הללו אני ציינתי בפני הרופא שלי והוא לא כל כך היתייחס לזה כי הוא אמר שהכמות של המי שפיר שלי תקינה ויפה?
    ולגבי דלקת הוא לא העלה אפשרות כזאת בכלל?
    מה אתה מציע?
    תודה על העזרה והתשובה המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטיבות.

ד``ר איילון לחמן
    22/04/2008

לקרן שלום.
    ממליץ לחזור לרופא,אם התופעה ממשיכה כמובן, לבקש בדיקה פנימית לשלילת
    דלקת או ירידת מים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו