טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בשבוע 13+5, היום בזמן ישיבה פניתי שמאלה לכיוון בתי ובעוד אני נוטה שמאלה פתאום הרגשתי דקירה או כאב חד בבטן העליונה בצד שמאל שהקפיץ אותי וחלף מיד. לפני שבועיים פתאום הרגשתי כאב דומה דווקא בצד ימין (בטן עליונה) מאז הכאב הקודם הייתי אצל רופא הנשים אך הוא לא ידע להסביר את מקור הכאב. מה יכול להיות מקור הכאב? האם עלי לפנות לרופא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למיטל שלום. יתכן וההסבר לדקירה הוא מתיחת שרירי הבטן,המחוברים לצלעות,והם נמתחים עקב ההריון.התנועה המהירה מדיגרמה לכאב מהשריר המתוח.זאת כמובן רק אפשרות,הרי לא בדקנו אותך. כמובן אם ימשיכו התלונות,למרות שתשתדלי לא לבצע פניות חדות,יש להיבדק. בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר