מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום חזק שבוע 3עדי21/11/2014
שלום רב.
יש לי דימום חזק מאוד ושונה ממחזור. נוזלי ואדום יותר.
אני כ 11 יום אחרי ביוץ תוך ניסיון להכנס להריון מכוון.
מרגישה בנוסף גם נפיחות או כאב בשפתי הנרתיק.
האם דימום השתרשות הוא חזק?
אני אחרי 3 לידות הרצינות טבעיים. )אני בת 32.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד ממשיכה לדמם- עזרתכם בהקדם!!!
עדי23/11/2014הדימום עדייו לא פסק. 4ימים.
וסת אחרונה 25.10
התחלת דימום 19.11
המחזור שלי הוא 30 יום.
תחילה חשבתי השרשה את נראה לי כבר מוגזם 4 ימי דימום ללא הפסקה.
מה זה יכול להיות?
אני מרגישה עייפות קיצונית מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש לא רופאה אבל ממליצה
מיקה24/11/2014לגשת במיידי למיון.
תמיד כדאי לראות במצבים כאלה רופא מאשר חלילה להתחרט!!!
ואם הכל בסדר בע"ה, מקסימום הפסדת שעתיים של עבודה...
בשורות טובות שיהיו!
(עונה לך מניסיון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום חזק שבוע 3 - תגובה
ד``ר אריה לידור24/11/2014שלום לך
מציע שתבצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-בדיקת היריון ביתית שלילית
עדי25/11/2014בדיקת הריון ביתית יצאה שלילית.
עדיין דימום. כזה שמצריך תחבושות. אמנם מתחיל להחלש.
יתכן מחזור אחרי 20 יום מקבלת וסת אחרונה?
מעולם לא היו לי בעיות של מחזור. גם אחרי הוצאת ההתקן לפני כ 3 חודשים, המחזור מיד חזר לסדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע ממש דומה למה שעובר עליי עכשיו
שואלת03/12/2014תוכלי לעדכן..? גילית מה קרה? והאם באמת ייתכן מחזור אחרי 20 יום?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט ייתכן מחזור שהקדים
טולי06/12/2014גם למי שיש בדר"כ מחזור סדיר, קורה שפעם ב... יש שינויים הורמונלים כאלו/אחרים שגרמו להקדמתו.
לא משהו שאת צריכה לדאוג כרגע.. לפי התיאור שלך זה מחזור שהקדים וזה הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)