לידה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה מוקדמת
    סשה
    21/11/2014

שלום לצערי עברתי לידה מוקדמת לפני חודש בשבוע 24 הוא חי יומיים ונפטר קיבלתי היום תוצאות מעבדה שנלקחו לאחר הלידה והיה רשום שם chorioamnionitis stage 3 השאלה שלי מה זה אומר ?האם זאת יכולה להיות הסיבה ללידה מוקדמת ומה ניתן לעשות בהריונות הבאים כדי למנוע לידה מוקדמת ? בבית חולים נאמר לי שבהריון הבא אני יצתרך לעשות תפר צווארי האם בכול מקרה צריך לעשות תפר במקרה כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה מוקדמת

הוספת תגובה

• לידה מוקדמת - תגובה

ד``ר אריה לידור
    24/11/2014

שלום לך
    פרוש הדבר שהיה תהליך דלקתי בשליה וקרומיה . האטם היתה ירידת מים מוקדמת לפני הלידה?? האם היו צירים לפני הלידה??
    זוהי אינפורמציה חשובה בטרם החלטה על תפירת צוואר הרחם שהיא אכן אופציה אם הנ"ל לא התרחשו טרם הלידה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידה מוקדמת שאלה נוספת

סשה
    24/11/2014

תודה על התשובה לא הייתה ירדת מים ולא היו צירים. אבל שבוע לפני שזה קרה היו לי הרבה הפרשות לבנות והיתה תחושה של גרד וצריבה הגעתי למיון עקב דימום במיון נאמר לי שיש פתיחה 2 סמ וקרומים בנרתיק ... הרופא המטפל מתעקש על תפר צווארי ואני ממש מפחדת מזה הבנתי שזה בהרדמה כללית ויש לזה לא מעט סיכונים מה לדעתך הסיבה ללידה מוקדמת והאם באמת צריך לעשות תפר צווארי בהריון הבא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו