מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה מוקדמתסשה21/11/2014
שלום לצערי עברתי לידה מוקדמת לפני חודש בשבוע 24 הוא חי יומיים ונפטר קיבלתי היום תוצאות מעבדה שנלקחו לאחר הלידה והיה רשום שם chorioamnionitis stage 3 השאלה שלי מה זה אומר ?האם זאת יכולה להיות הסיבה ללידה מוקדמת ומה ניתן לעשות בהריונות הבאים כדי למנוע לידה מוקדמת ? בבית חולים נאמר לי שבהריון הבא אני יצתרך לעשות תפר צווארי האם בכול מקרה צריך לעשות תפר במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה מוקדמת - תגובה
ד``ר אריה לידור24/11/2014שלום לך
פרוש הדבר שהיה תהליך דלקתי בשליה וקרומיה . האטם היתה ירידת מים מוקדמת לפני הלידה?? האם היו צירים לפני הלידה??
זוהי אינפורמציה חשובה בטרם החלטה על תפירת צוואר הרחם שהיא אכן אופציה אם הנ"ל לא התרחשו טרם הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה מוקדמת שאלה נוספת
סשה24/11/2014תודה על התשובה לא הייתה ירדת מים ולא היו צירים. אבל שבוע לפני שזה קרה היו לי הרבה הפרשות לבנות והיתה תחושה של גרד וצריבה הגעתי למיון עקב דימום במיון נאמר לי שיש פתיחה 2 סמ וקרומים בנרתיק ... הרופא המטפל מתעקש על תפר צווארי ואני ממש מפחדת מזה הבנתי שזה בהרדמה כללית ויש לזה לא מעט סיכונים מה לדעתך הסיבה ללידה מוקדמת והאם באמת צריך לעשות תפר צווארי בהריון הבא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)