חומצה פולית וברזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה פולית וברזל
    שירה
    24/11/2014

שלום,
    אני בשבוע 19 להריון, הרופא המליץ לי לקחת חומצה פולית וברזל (אף עפ״י שבדיקות הדם יצאו תקינות לחלוטין, אין לי שום חוסרים). רציתי כדור אחד המשלב בתוכו את שני הויטמינים ולא מצאתי, רק כדור המשלב גם b12 בנוסף לחומצה פולית והברזל. השאלה האם נטילת כדור זה לא יכול לגרום לי לעודף בוויטמין b12 בגוף?
    תודה שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומצה פולית וברזל

הוספת תגובה

• חומצה פולית וברזל - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    24/11/2014

שלום.
    לידיעה כמעט כל כל כדורי הברזל מכילים בתוכם גם חומצה פולית ,זאת ,לצורך עזרה בספיגת הברזל במעי.כמו למשל-FERRIFOL,FOLEX ועוד הרבה כאמור.בנוסף יש גם כדור המכיל קומפלקס ויטמינים לאשה ההרה,הקרוי פרהנאטאל. בכל מקרה ההמלצה היא שתתיעצי שוב עם רופאך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך, השאלה היא יכול להיות מצב של עודף

שירה
    24/11/2014

של b12 במידה ואני לוקחת אותו כשאין לי חוסרים בגוף של ויטמין זה,?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך, השאלה היא יכול להיות מצב של עודף - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    26/11/2014

שלום.
    האמת של מוכרת תופעה של כמות יתר של B12.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שירה
    26/11/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו