בקיעת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקיעת שיניים
    טניה
    28/05/2007

שלום רב
    יש לי שאלות נוספות.
    1. לבני בן 8 חודשים התחילו לבקוע שיניים. הוא כל הזמן בוכה, אוכל בקושי, ישן בקושי. אני משתמשת בסירופ גלי גם, וגם משחה של סופר פארם, אבל זה לא כל כך עוזר.השאלה במה ניתן לעזור לו?
    2. בנוסף הוא עדיין לא ישן לילה שלם בלי לקום לאכול. זה בלי שום קשר לשיניים , מלידה הוא קם בלילה פעם - פעמיים לאכול, אוכל סימילק ונרדם בלי שום משחקים. רופא אמרה שזה לא כל כך בריא במיוחד שיש שיניים וצריך לגמול אותו מארוחות לילה. ניסיתי ללת לו המון אוכל במהלך היום, כולל חלב אם ומוצקים אך זה לא עוזר. האם אתם יכולים להמליץ על משהו? איך לגמול את התינוק?
    תודה רבה מראש על התשובות
    טניה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקיעת שיניים

הוספת תגובה

• שיניים,גמילה

ג'ניס זאוסמר
    29/05/2007

שלום רב,
    חבל אבל אין פטנטים אשר ממש עוזרים . אפשר לנסות את הג'לים וכו. אבל המצב הזה קיים מעז ומתמיד . אני מאמינה בלשנות את האווירה כאשר התינוק ממש "סובל". תצאי החוצה, תעשו אמבטיה, תשימי מוזיקה ותרקדי איתו - הסחת דעת : תרופה מאוד חזקה גם לתינוקות וגם לילדים( גם למבוגרים).
    בגיל הזה היניקה בלילה קיים גם באופן טבעי וגם משום שהתינוק סיגל לעצמו הרגל כזה. אם את לא רוצה שהוא יינק בלילה צריכים לשנות הרגל וזה לא קל. במיוחד בקרב תינוקות שאי אפשר להסביר להם את ההגיון בדבר.
    ארגון רופאי הילדים ממליץ על הנקה מלאה ל 6 חודשים ולאחר מכן עד שנתיים או עד שהאם והתינוק מחליטים יחד להפסיק.
    בהצלחה
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 8 חודשים לא ישן

הודיה
    17/02/2011

היי טניה המצב שלך בדיוק מתאר את שלי.בני הבכור גם בן8 חודשים מאז שנולד לא קרה שישן לילה שלם בחמש חודשים הראשונים היה קם ממצוע 5 פעמים זה היה סיוט ניסתי מלא דרכים אך כלום לא עזר.התייעצתי עם מומחים בנושא ואמרו לי שאני צריכה להרגיל אותו שבלילה לא אוכלים וכשבוכה להרגיע עם מוצץ או מים ניסתי יומים וזה היה פשוט קטסטרופה הוא לא הפסיק לצרוח עד שהבאתי לו בקבוק דייסה אני התייאשתי...השלמתי עם המצב כיום הוא קם ע2 3פעמים לאכול כ80 CCונירדם.לפני מס ימים בקעו לו שני שיניים תחתונות אני מקלה לו על הכאבים באמצעותסירופ גלי גם של דר ינשוף מאוד מומלץ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה ותוספות

אורית
    04/06/2007

הי,
    בעוד שבועיים בתי בת חצי שנה. עד עכשיו היא ניזונה מהנקה מלאה ( בחודש הראשון נעזרנו מעט בסימילק כיוון שהיו לנו קשיים בהנקה,אך מאז שההנקה התייצבה היא ניזונה מחלב אם בלבד.)
    היא מתוקה אמיתית, פעילה, חייכנית ומלאת חיים אך ביקורים בטיפת חלב לעיתים מחזירים אותי הבייתה מעט מודאגת. בביקור האחרון ( בגיל חמישה חודשים)היא שקלה 5.750 ( נולדה 3.00ק"ג)
    ונמצאת באחוזון ה24. עולה במשקל-אבל יחסית לאט.
    אני חייבת לציין שבמהלך היום היא אוכלת ארוחות די קצרות ולרב היא לא ממש מבקשת.... אני מציעה לה כל שעתיים וחצי שלוש כי היא לא מראה סימני רעב.
    בשבועיים האחרונים אני שואבת בבוקר ונותנת לה בערב בקבוק (בין 150 ל200 )על מנת להיות בטוחה שהיא מקבלת ארוחה כמו שצריך, והיא אוכלת כמות נאה שכזו בהנאה.
    שאלתי היא :
    1. האם זה סימן לכך שהיא רעבה ולא מקבלת מספיק במהלך היום?
    2. האם כדאי לי לתת בערב סימילק ולא חלב שאוב כדי לעזור לעלייה במשקל?(ממילא בגיל חצי שנה מתחילים עם תוספות...)

מצטערת על ריבוי הפרטים... תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספות

ג'ניס זאוסמר
    05/06/2007

אורית שלום,
    אם היא הייתה רעבה היא הייתה מביעה את אי שביעות רצונה - בגיל הזה.
    אם היא נשארת האותו האחוזון ומתפתחת בצורה טובה - אין מקום לדאגה.
    בעוד שבועיים היא בת חצי שנה - אפשר להתחיל עם תוספות על פי הנחיות של טיפת חלב אבל אין צורך לתת סימילק - אם כבר עז לשאוב.
    הסתדרת כל כך יפה עד עכשו - תמשיכי
    בהצלחה
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו