מומחים... סתם לחץ או ש.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מומחים... סתם לחץ או ש.....
    דיקלה
    23/04/2008

שלום רב,

אני בחורה בת 27 אני נשואה 4 חודשים וכבר שלושה חודשים לפני החתונה אני מקיימת יחסים בלי שום הגנה הבעיה שאני מאוד רוצה להיכנס להריון וזה לא מגיע...... כל חודש אני מחכה שהמחזור לא יופיע אוז שוב אכזבה הוא מופיע חשבתי ללכת לרופא נשים לבדיקות אבל כולם אומרים שזה מוקדם אני כבר לא יודעת מה לחשוב? אולי אני לא מדייקת ביום הביוץ? אני רוצה להיות רגועה בנושא........ ובמקרה שאני פונה לרופא איזה בדיקות אני אמורה לבקש?.....

בבקשה עצה והדרכה תודה וחג שמח........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מומחים... סתם לחץ או ש.....

הוספת תגובה

• היי תמי

אורית
    23/04/2008

חג שמח,

אני יודעת שלפעמים גם לחץ משפיע קודם כל תנסי להיות רגועה ולא לחשוב על זה יותר מידי-וזה יבוא
    וחוץ מזה ש4 חודשים זה באמת מוקדם מידי לפני שנה הרופא יגיד לך פשוט להמשיך לנסות

ומשהו נוסף תנסי לקיים יחסים לא רק ביום הביוץ אלא גם ביומיים שלפני ואחרי:-)הכי בטוח...

שיהיה בהצלחה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחים.

ד``ר איילון לחמן
    24/04/2008

לתמי שלום.
    הזמן הממוצע לכניסה להריון ללא טיפול הינו שנה.כך שיש צורך לצאת מהלחץ ומובן אין צורך בשום בדיקות כרגע.
    חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו