טיפולי פוריות - אבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות - אבודה
    vika
    12/01/2015

שלום
    אני בת 36 עוד חודש.
    לפני 3 שנים הריתי הריון תקין בהזרעה על בסיס טבעי וזריקת אוביטרול. (הצפיח בפעם ה 3).
    לפני כשנה הריתי שוב בהזרעה על בסיס טבעי וזריקת אוביטרול ככבר בפעם הראשונה, אך הריון לא התפתח, היה רק שק ללא עובר ונאלצתי לעבור גרידה סביבות שבוע 8-9
    מאז עברתי 9 הזרעות. 7 מהם על ביוץ טבעי עם זריקת אוביטרול, אחת עם גונאל והאחרון עם מונפור. ואין הריון.

עברתי בדיקות הורמונליות, צילום רחם (היתה סתימה קלה בחצוצרה ימנית ושוחררה), הטרוסקופיה וכל הבדיקות תקינות. כולל בדיקות זרע.

אני מיואשת ועצובה. רוצה להשיג הריון במיוחד שאני כבר מתקדמת עם הגיל ורוצה לפחות עוד 2 ילדים בע"ה. אנחנו לחוצים ועצובים וזה מורגש בבית והילד מרגיש ואני עוד יותר מתעצבת בגלל זה במיוחד שהוא מבקש ש"נקנה" לו כבר תינוק כי לכולם בגן כבר יש.

אני אשמח לעצה איך להמשיך מכאן. אולי רעיון שלא חשבנו עליו. טיפול אחר, משהו מנסיונכם הרב. ושאלת השאלות שאני יודעת כי אין עליה תשובה ברורה - למה זה לא מצליח :-(

תודה על ההקשבה ואשמח לעצות משכילות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי פוריות - אבודה

הוספת תגובה

• טיפולי פוריות - אבודה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    13/01/2015

שלום לך
    לאחר נסינות כה רבים כדאי שתתחילי בהפריות IVF

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו