היריון או לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היריון או לא
    ליאור
    26/01/2015

אהלן...יש לי בעייה עם הביוץאני לא מרבה לבייץ לצערי הרב והרופא שלי נתן לי כלומיד לקחתי חודש וחודש אחכ פיספסתי ובחודש אחכ לקחתי אבל מהיום הראשון של המחזור ..המחזור היה אמור להגיע לי ב21 לינואר מחזור אחרון היה ב21 לדצמבר.. עברנו כבר ת21 לינואר ועדייןלא קיבלתי אבל בנתיים יש לי בחילותת ..מה גם שעשיתי היום בדיקת ביוץ כי לגלות אולי היריון..זה הראה לי לי פס בהיר ופס כהה מאוד השאלה האם זה באמת יכול לאמת שאכן אני בהיריון או שלא?? אני רוצה לעשות בדיקת היריון אבל מפחדת להתאכזב מה עושים??????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון או לא

הוספת תגובה

• דימומים לפני הוסת או השתרשות

שיר
    04/03/2015

31/1/15 וסת אחרונה. מחזור בד״כ לאחר כ- 30 יום. שבוע שעבר, שבוע אחרי הביוץ שנראה בבדיקת ביוץ ושבוע לפני הוסת הצפוייה התחילו דימומים חומים מאוד, כל יום טיפות מועטות, בעיקר נראות בניגוב.
    4 ימים אחרונים בדיקות ביוץ חיוביות במובהקות מוחלטת. שני פסים כהים ושווים בעוצמתם. לפני יומיים עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית.
    זה הזמן כרגע שהייתי אמורה לקבל כבר את הוסת.
    בנוסף מרגישה כבר שבוע שלם בחילות, כאבי בטן חזקים, חולשה ובטן רגיזה.
    על מה הדברים יכולים להעיד?!?!
    קבעתי בכל מקרה בדיקת דם ליום חמישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היריון או לא - תגובה

ד``ר אריה לידור
    04/03/2015

שלום לך
    בלית ברירה מבצעים בדיקת הקריון בתקווה שתהיה חיובית

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו