מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 31 טיסה לווגאס מדאלאס ארה"בגלית25/04/2008
שלום כרגע אני גרה בארה"ב-דאלאס. ברצוננו לטוס טיסה פנימית שאורכה 2.5 שעות אל לאס וגאס. האם הנ"ל מהווה איזושהיא בעיה? עליי לציין שההריון שלי עד היום תקין וברגע הנסיעה אני אהיה בשבוע 31.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
ד``ר איילון לחמן25/04/2008לגלית שלום.
מחמאה עבורנו שפנית לרופאים בארצנו הקטנה ולא במקום מושבך.על כל פנים אם ההריון תקין ונחשב ל-LOW RISK,לא צריכה להיות כל בעיה עם הטיסה,בתנאי שתקפידי על שתיה מרובה ובעיקר מתוקה בזמן הטיסה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאלאס-לאס וגאס שבוע 31
גלית26/04/2008קודם כל תודה על התשובה המהירה. פניתי גם לרופא שלי פה בדאלאס והוא בניגוד אליך התנגד לנסיעה וטען שאם יקרה משהוא עדיף להיות בשבועות אלה קרובים לבית וכמו כן עלול להתפתח קריש דם בזמן הטיסה משהוא שלא ממש הבנתי. אני יותר סומכת על הרופאים בישראל ולכן פניתי אליכם. האם תתכן בעיה או סיכון של קריש דם כלשהוא? תודה מראש גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה.
ד``ר איילון לחמן26/04/2008לגלית שלום.
רופאך אכן צודק. הישיבה הממושכת על המושב בזמן הטיסה בהחלט יכולה לגרום לקריש דם,זאת עקב השילוב של ההריון והישיבה כאמור. לכן את מתבקשת להיסתובב בזמן הטיסה ולא כל הזמן לשבת.מאחר והטיסה היא ,לדבריך, כשעתיים פלוס בלבד הסיכון אינו גדול כמו למשל בטיסות טרנס אטלנטיות.לגבי להיות קרוב לבית, סיכון זה קיים לאורך כל ההריון,משום שבכל שלב שלהריון יכולות להתעורר בעיות. לסיכום נכון שאת לוקחת סיכון כלשהו,אבל הריון בסיכון נמוך ללא בעיות עד עתה הסיכון קיים,אך אינו גדול.להחלטתך כמובן.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשייט בהריון שבוע 26
נירה27/04/2008שלום רב
הריון שבוע 26 האם מותר לצאת לשייט של שעה בערך בטורקיה .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)