CMV - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CMV - דחוף
    מיכל
    25/04/2008

שלום,
    אני בשבוע 12+1 להריוני המוגדר כהריון בסיכון עקב סוכרת טייפ 1 וצליאק, מטופלת בבלינסון.
    אתמול קיבלנו בשורות רעות כי אחותי חולה ב-CMV (הידבקות ראשונית). מבדיקות דם שנעשו לי טרם ובראשית ההריון, כאשר האחרונה הייתה במהלך 3/08, עולה כי אין לי נוגדנים ל-CMV.
    ברצוני לדעת מה עלי לעשות כעת? להבנתי אסור לי להיות בקרבת אחותי, אך האם אסור להיפגש גם עם הורי (אחותי מתגוררת עמם)?
    כמו כן, במידה ומותר יהיה להיפגש עם הורי - בהנחה כי הם נחשפו בעבר לוירוס (יעשו בדיקת דם ל-CMV), האם עדיין יש בכך סכנה עבורי ועבור העובר הואיל והם עלולים להידבק ב-CMV פעם נוספת?
    מהו פרוטוקול הטיפול כעת?
    אודה מאוד על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CMV - דחוף

הוספת תגובה

• CMV.

ד``ר איילון לחמן
    25/04/2008

לאור.
    כידוע לך אין טיפול ב-CMV.החשוב מאד לא להיות קרוב לחולים. במקרה שלך ממליץ לעשות מעקב בעזרת בדיקות הדם,כדי לשלול אפשרות של הדבקות.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

יעלי
    27/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו