מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת מבולבלת... סליחהמיכל26/04/2008
שלום
מה קורה בין רגע ההפריה ועד שהביצית המופרית מגיעה לשחלה?
האם כדאי לנוח סביב יום הביוץ ואחריו?
האם דימום סביב יום הביוץ לאחר קיום יחסים מעיד על הפריה? יש סיכוי שאני מרגישה (כאב קל והתכווצויות) את המסע של הביצית?סליחה על שאלות הרבות -פשוט מבולבלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ.
ד``ר איילון לחמן27/04/2008למיכל שלום.
אין סיבה מיוחדת לנוח סביב יום הביוץ,אם מאמץ גופני,היה מונע הריון ,היינו ממליצים לנשים להתעמל במקום לקחת גלולות.הדימום הינו סימן של ביוץ לא של הפריה.אותו דבר לגבי הכאבים וההתכווציות. לעתים אנו אפילו מאשפזים נשים עם כאבי ביוץ.נקרא-MITTLE SCHMERETZ או כאבי אמצע בתרגום לעברית.אגב האם יכול להיות שהברזת משעורי הביולוגיה בבה"ס?.-סתם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד''ר איילון
מיכל27/04/2008תודה על התשובה המהירה,
האמת דווקא אהבתי ביולוגיה... :)
הבלבול נובע מכך שאנו מנסים להיכנס להריון ומזה שלושה חודשים לאחר קיום יחסי מין סביב יום הביוץ מתחיל לי דימום המלווה בכאבי בטן והתכווצויות(הפסקתי את השימוש בגלולות לפני כשלושה חודשים).
היום הייתי בבדיקה אצל גניקולוג והוא טען שהדימום נובע מציסטה בקוטר 4 מ"מ וכך גם הכאבים. הוא שלח אותי לקולפוסקופיה.
רציתי לדעת האם זוהי תופעה מדאיגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולפוסקופיאה
מיכל30/04/2008תודה על התשובה המהירה,
האמת דווקא אהבתי ביולוגיה... :)
הבלבול נובע מכך שאנו מנסים להיכנס להריון ומזה שלושה חודשים לאחר קיום יחסי מין סביב יום הביוץ מתחיל לי דימום המלווה בכאבי בטן והתכווצויות(הפסקתי את השימוש בגלולות לפני כשלושה חודשים).
היום הייתי בבדיקה אצל גניקולוג והוא טען שהדימום נובע מציסטה בקוטר 4 מ"מ וכך גם הכאבים. הוא שלח אותי לקולפוסקופיה.
רציתי לדעת האם זוהי תופעה מדאיגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלבול
ד''ר בני שכטר30/04/2008נראה לי שקצת בלבלת בין מונחים ובדיקות.
קופוסקופיה היא בדיקה שנועדה לצפות ולראות בצורה מוגדלת וטובה יותר את צוואר הרחם. לא יודע מה קשורה ציסטה לכאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)