בהריון עם בן ורוצה בת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהריון עם בן ורוצה בת
    חסוי
    27/04/2008

אני בשבוע 17 להריון,יש לי שני בנים ובת.
    בהריון הנוכחי ראו כי יש לי בן,אני מאוד כעוסה מהעניין (ומתביישת בתחושותי).
    כאשר נכנסתי להריון ידעתי שאני רוצה בת וזהו וכרגע אני כה מאוכזבת עד כי זה נראה לי מיותר.
    3 בנים ובת אחת זה הרבה בנים.
    כמו כן אני רוצה להדגיש כי אני מאוכזבת מאוד מתחושותיי.
    1.האם יכול להיות שהרופא טעה באבחנת המין?, מה הסיכוי לכך?
    2.רציתי רק ארבע ילדים וכרגע אצטרך ניסיון נוסף ואולי תהיה לי בת, האם יש דרך ודעית להבטיח זאת?
    3.מה דעתך על תחושותיי?
    וסליחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהריון עם בן ורוצה בת

הוספת תגובה

• מין העובר

דר אילון לחמן
    27/04/2008

לשרון שלום.
    נראה לי שאני לא מהמקצוע הרפואי המתאים לענות לך.אנו המילדים אמונים על בריאות האם והעובר,ולא על השאלות שהצגת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי

שרית 33
    27/04/2008

שאלה מטומטמת את אמא את צריכה כבר להיות חכמה תשמחי במה שיש לך בבטן ותרצי שהוא יהיה בריא ולא זכר או נקבה
    הרופא אפילו לא ידע מה לענות לך
    את מתביישת בתחושותייך תתבישי בכלל ששאלת שאלה כזו.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

ליאן
    27/04/2008

אלה תחושתייך, אני מציעה בכדי שזה לא ישפיע על הרגשתך הנפשית בהריון כולו ולאחר הלידה אולי לדבר על זה באופן מקצועי עם מישהו... זה יחסוך סבל מיותר מימך וכמובן מהרך הנולד ( לא כדאי שיחוש לא רצוי)
    עד ההריון הבא יש זמן ויש היום דרכים להשגת המין הרצוי.... אבל כאמור זה עוד רחוק ועלייך כרגע להתרכז בהריון הנוכחי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה אותך

קרן
    02/05/2008

שלום
    אני גם כמוך הייתי בטוחה שתהיה לי בת. זה היה לי מאוד מאוד ברור שתהיה בת
    ונאמר לי שיש לי בן. אז אני מבינה אותך. אני מודה שלא היה לי קל עם זה אך החלטתי שאני
    חייבת לנסות לשמוח ולקבל את זה. לשנות את כל מה שתכננתי בראש ולהינות מהרעיון שיהיה
    לי בן חמוד ומתוק.
    כיון שזה לא יהיה טוב להריון אם נהיה מבואסות. זה אפילו יכול להזיק.
    לכן המלצה שלי היא שתחליטי שאת דווקא אוהבת את זה שיצא בן. והוא יהיה בן כל כך נהדר, מוכשר ומוצלח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמא לשלושה

רותם
    03/05/2008

אני יודעת שזאת חוצפה להתערב אבל אני אעשה זאת בכל זאת: אם את בשבוע 17 אני מסיקה שעשו לך כבר סקירה ולא רק שקיפות.בסקירה נאמר בודאות מהו מין העובר. אז תשכחי משינוי לא צפוי-את יכולה להפסיק לקוות ולהתפלל. חוץ מזה תשמחי שיצאה לך בת אחרי שני בנים- יכלו להיות לך גם שלושה בנים.... ועוד אחד עכשיו.
    אם התחושות לא מניחות לך -מה עם יעוץ פסיכולוגי / הפלה/ קבלת המצב ? אם שאלת את הרופא שאלה כזו את כנראה לא בכיוון של אף אחת מהאופציות האלה, וכדאי מאוד שתשקלי אותן ברצינות כי להמשיך להסתובב עם כעס על העולם או על עצמך או על בעלך לא ממש יתרום לשום דבר (גם אם תדעי שזה לא בסדר מצידך). ואגב את לא "תצטרכי" להכנס שוב להריון בגלל שזה בן כדי לעשות ע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רותם
    03/05/2008

נקטעה ההודעה באמצע: לגבי ההריון הבא- לא ניתן לעשות כלום על מנת לקבוע בודאות את מין הילוד, יש רק דרכים לפיהם ניתן להגדיל את הסיכוי ללידת בת אבל גם הן לא מוכחות ב 100 אחוז, האם את מוכנה לקחת שוב את הסיכון הזה? כי מבחינתך זה סיכון ולא ילד. מה אם יצא לך שוב בן?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין העובר - למאוכזבת שראו בן

המעודדת
    16/05/2008

ללילוש שלום רב.
    לי יש בבית שני בנים ושתי בנות. כעת גיליתי שאני בהריון, ומבן זוג חדש (אני גרושה). לבן זוגי אהובי, יש שלושה בנים בבית ובת אחת קטנה, ודי ברור ששנינו מתים לבת. גם אני - כי אני יודעת את ההבדלים בין שנים לבנות, וגם הוא כמובן.
    למרות שאני מתפללת יום יום שיראו לי בת, עם הזמן אני מבינה, שמה שבאת חשוב זו בריאות העובר, הרי יש חלילה כל כך הרבה מחלות ובעיות, ותודה לאל שהצלחתי להיקלט (הרי בעבר עברתי 4 הפלות וכבר חששתי שיש לי בעיות), אז כנראה שאודה לאל על כך מה שיתן לי, העיקר שיהיה בריא.
    ואם זו תיהיה בת.... הרי לא תיהיה מאושרת ממני, אין ספק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו