מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןרונן05/03/2015
שלום,
אני בשבוע 27. לפני כ-3 שבועות התחיל לי גרד ביריכיים מלווה בפריחה. הערכת הרופא היתה שיש לי PUPP. והציע לי בכל זאת ללכת לרופא עור(יש לי תור שבוע הבא).
בינתיים הגרד עבר לשאר חלקי הגוף (ידיים,בטן וגב) לעיתים אני רואה פריחה קלה ולעיתים לא רואה כלום.
רופא הנשים שלי שלח אותי לבדיקת מלחי מרה באיכילוב (היום)(לבדוק אם יש כולסטזיס). באיכילוב אמרו לי שעושים את הבדיקה רק בימי רביעי בבוקר באשפוז.
אין לי דרך להשיג את הרופא שלי עד ראשון בבוקר.
תוצאות בדיקות דם ותפקוד כבד תקינות.
ALKP-Alkaline Phosphatase - 69
ALT (GPT)-10
Transferrin-294
AST (GOT)-22
LDH-Lactic Dehydrogenase-352
אם אחכה לראשון בבוקר לדבר עם הרופא וליום רביעי לבדיקה זה בסדר או שיש לי מה ללכת לבית חולים? האם יש איזה סכנה אם תפקודי הכבד שלי תקינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן08/03/2015שלום.
קודם כל שוה לא להילחץ.גם באם אנזימי הכבד גבוהים יש לכך טיפול תרופתי להקלה עליך. אין השפעה ברורה על ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)