מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהמלי05/03/2015
תוצאת של בבדיקת הדם בשקיפות לא בנורמה ,
אבל הצוואר היה תקין,
גם החלבון עוברי אמרו לי לא תקין ,
אבל הסקירה הראשונה הכל היה תקין
אני בשבוע 17
מה אני צריכה לעשות ?
מה זה אומר חלבון לא תקין .. האם אני בסיכון גבוה ??
יש לציין הריון של בת לאחר החזרת מוקפאים ,
במשפחה שלי ושל בעלי הכל תקין מהנ עושים ?
ויש לנו ילד בריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר איילון לחמן08/03/2015שלום.
מומלץ להתיעץ עם יועץ גנטי, שאולי יפנה אותכם לבדיקת מי השפיר.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא המליץ כמה דברים
מלי09/03/2015יעוץ גנטי שבעלי עשה בעבר והכל היה תקין ,
סקירה מורחבת יותר .
ואקו לב עוברי ,
הכל אצלי תקין וגם משפחתי הכל תקין
יכול להיות שיש משהו חמור ??
או שבחלק מהמקרים אין חשש ???
אני צריכה תשובה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה
מלי09/03/2015עדין לא עשיתי את הבדיקות קבעתי תור
אבל הייתי רוצה לדעת שאין מה לחשוש בדרך כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/03/2015שלום.
התוצאות הלא תקינות ( אגב לא פירטת התוצאות) ,פחות קשורות לרקע המשפחתי. דרוש כמו שצינתי ברור מעמיק יותר,שתבצעי על פי הצורך,בעקבות היעוץ עם הרופא הגנטיקאי כדי שנדע שהתינוק בריא.בבדיקות שבצעת ויצאו לא תקינות מפורטת בודאי רמת הסיכון.לכן כדאי להפסיק לדאוג לבצע היעוץ + הבדיקות שיומלצו ולהיות רגועים.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוצאה הייתה HCG גבוה
מלי10/03/2015אני סך הכל רוצה שירגעו אותי שזה קורה לפעמיים ואין מה לחשוש ..
ברוב המקרים יש סיכון? ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא שלי אמר שאין מה לדאוג זה קורה
מלי10/03/2015אבל אני לחוצה יכול להיות סיכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תשובה לדנה
הדס09/03/2015תפני לפרופסור יובל ירון הוא אלוף.
היה לי אותו סיפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה יצא לך בסוף ?
מלי10/03/2015הכל תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה יצא לך בסוף
הדס10/03/2015ברוך השם כן ילדה בריאה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)