מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון או לאגאיה22/03/2015
שלום למומחים, אשמח לעזרה
בתאריך 26/12 קיבלתי וסת אחרונה.
נכנסתי להריון לא רצוי
ב8/2 נטלתי מיפג'ין להפסקת הריון
ב10/2 נטלתי ציטוטק להוצאת השק מהרחם
הדימום היה חזק והיו כאבים, אומנם כל התהליך היה נסבל ואחרי כ-10 ימים הדימום הפסיק לגמרי.
ב24/2 עברתי ביקורת בבית החולים והרחם היה ריק (הטכנאית אמרה שאולי יש כמה קרישי דם שנותרו אבל זה מאוד נפוץ) וללכת לרופא נשים לראות שהכל תקין אחרי הוסת הבאה.
פעם אחת בלבד קיימתי "משגל נסוג" עם בן זוגי בתקופה הזאת.
עד היום, 6 שבועות אחרי הכדורים המחזור לא הגיע. עשיתי שתי בדיקות שתן ביתיות ושתיהן יצאו חיוביות, אבל פס מאוד חלש. מעבר לכך, בימים האחרונים אני חשה קצת בחילות וכאבים בחזה מה שאף פעם לא היה לי, גם לא לפני מחזור.
היום הייתי אצל רופא נשים שטען שהוא לא רואה כלום באולטרסאונד וגינלי והפנה אותי כמובן לבדיקות דם.
מאחר ואני כמעט בטוחה שאני בהריון שוב, השאלות הן:
א. תוך כמה זמן מרגע ההתעברות אפשר לראות משהו באולטרסאונד? האם יש איזשהו פרק זמן שאפשר להיות בהריון ולא רואים כלום ברחם?
ב. האם העובדה שיצאו לי פעמיים תשובות חיוביות בבדיקות שתן הביתיות יכולה לנבוע מכך שהגוף שלי עדיין "מבולבל" בגלל ההפלה המלאכותית שעברתי לפני 6 שבועות?
ג. אחרי ציטוטק, אומרים שהמחזור צריך להגיע תוך 4-6 שבועות. אצלי כבר חלפו 6 שבועות, אין מחזור, והרופא אומר שגם אין הריון. הכיצד?
אודה לחוות דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון או לא - תגובה
ד``ר אריה לידור26/03/2015שלום לך
עלייך כמובן לבצע בדיקת ביטא כמותית ולהתנהל על פי התוצאה. כשערכי הביטא נמוכים לא ניתן לראות מאומה באולטרהסאונד
הצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)