טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אנחנו רוצים להיכנס להיריון, היריון ראשון שימוש באיקקלומין , כעת לאחר 8 חודשים מהלידה, הגניקולוג נתן שוב איקקלומין ואמר לקחת מהיום החמישי לוסת למשך 5 ימים, לצורך הענין יום שבת הקרוב אתחיל לקחת ואסיים ביום רביעי, אני שומרת נידה ואני יטבול ביום שבת, כלומר יוצא כי הפעם הראשונה בה אקיים יחסי מין עם בעלי היא לאחר 4 ימים מסיום הכדורים, האם זה עדין יהיה אפקטיבי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר