חשש לקרע ברחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לקרע ברחם
    רוית
    07/04/2015

שלום, ילדתי בתל השומר, לידה שניה אחרי קיסרי בראשון, התחלנו לידה רגילה, הגענו לשלב הלחיצות והתינוק לא יצא, ניסו עם פומפה כמה פעמים ובפעם האחרונה יצא ממני דם ואז הכניסו לניתוח קיסרי חירום ונאמר לי שהכל בסדר לי ולתינוק אבל שיש או שהיה חשש לקרע ברחם. יש לי בדיקה רק עוד כמה שבועות, אבל לא הבנתי, באיזה שלב יודעים אם אכן יש קרע ברחם? זה שאמרו שהיה חשש\ זאת אומרת שהכל בסד עם הרחם? כי אמרו שנסגר? או שרק בבדיקה הבאה כ-6 שבועות אחרי הלידה נדע אם יש קרע?
    ובכלל, מה זה אומר לגבי הריון בהמשך? אוכל ללדת עוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לקרע ברחם

הוספת תגובה

• חשש לקרע ברחם - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    08/04/2015

שלום.
    קרע ברחם, נצפה ,אם קיים,בזמן הניתוח ונתפר כמובן.בבדיקה הבאה אין אפשרות באם היה קרע ,כי ודאי הכל התאחה והחלים.לידות בעתיד בודאי אפשריות.יש להמתין לפחות כשנה וחצי עד ההריון הבא. לגבי צורת הלידה,באם שוב ניתוח או בצורה רגילה יש להחליט עם רופאך על פי המלצות המחלקה המנתחת.לגדל למצוות ומעשים טובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו