הריון ראשון - מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ראשון - מספר שאלות
    מאיה
    29/05/2007

שלום רב,
    אני בהריון ראשון אחרי IVF. שבוע 7+2 . לפני שבוע הרופא ראה באולטראסאונד שק הריון + חלמון + עובר בגודל 4 מ"מ אך עדיין לא שמעו דופק. נקבע לי תור לאולטרסאונד נוסף ביום ה' (עוד יומיים) כדי לשמוע דופק.
    1) אני משתמשת בקרינון לתמיכה והיום הבחנתי כי על המוליך היתה טיפת דם. עד כה לא היו לי דימומים ו/או הפרשות כל שהן. האם טיפת דם היא נורמלית האם זה מצביע על בעיה?
    2) אין לי כל תופעות לואי (בחילות, עייפות מוגברת, וכו') האם זה אומר ש"ניצלתי" ולא יהיו בחילות גם בהמשך?

תודה מראש,
    מודאגת ולחוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ראשון - מספר שאלות

הוספת תגובה

• מספר תשובות

ד''ר בני שכטר
    30/05/2007

שלום לך!
    אנחנו לא אוהבים שיש דימומים בהיריון.
    כאשר מדובר במשהו טיפתי קל הוא יכול לנבוע גם מ,פציעה, לאחר החדרה של תרופות לנרתיק.
    גם כאשר הדימום הוא מתוך הרחם עצמו, עדיין רוב הדימומים חולפים וההריון ממש כרגיל.
    לעיתים הדימומים מתגברים ואז גם יופיעו בד"כ כאבים והדבר יכול להוביל להפלה.
    בכל אופן, אצלך מדובר במשהו חד פעמי קל ולכן אין צורך להלחץ. תמתיני לבדיקה מחר ואני מקווה שהכל ימשיך להיות תקין.
    דבר שני, זה שעוד לא היו בחילות אני מקווה שימשיך, אך אין חוקים בענין הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו