בדיקת מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מי שפיר
    מיכל
    28/04/2008

שלום רב,

אני אמורה לעבור בדיקת מי שפיר עוד מס' ימים, אז אהיה בשבוע 20+0. החלטתי לעשות אותה עקב תוצאות בדיקת חלבון עוברי. אני מאוד חוששת מסיבוכי הבדיקה ואודה לכם אם תענו לי על השאלות הבאות:
    1. האם ניתן לבדוק בשלב זה בבדיקת מי השפיר האם העובר נחשף ל- CMV? אינני בעלת מוגדנים למחלה, אך אני עובדת עם ילדים וחליתי בסוג של שפעת לפני 6 שבועות. עשיתי בדיקת דם ל- CMV לפני מס' ימים, אך תוצאותיה יגיעו רק לאחר בדיקת מי השפיר ואני דיי בסרטים אודות הוירוס הארור.
    2. האם יש איזה שהן הכנות גופניות טרם הבדיקה? ומה לאחר הבדיקה - ידוע לי שעליי לנוח, אך רציתי לדעת מהו משך המנוחה הרצוי ומאילו פעולות יש להימנע?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מי שפיר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    30/04/2008

1 - אפשר לבדוק. ניתן לשמור כמות מסויימת של מי השפיר לבדיקה בהמשך במידה ויהיה חשש להדבקה לפי בדיקת הדם
    2- אין צורך בהכנות מיוחדות. לאחר הבדיקה יומלץ על 3 ימי מנוחה והמנעות ממאמץ גופני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו