שאלה לגבי בדיקת ספינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי בדיקת ספינה
    שבוע 35
    21/04/2015

שלום,
    הייתי אתמול במיון עקב הפניה של הרופא עם חשש לעיכוב בגדילה.
    במהלך המוניטור ראו שיש לי צירים סדירים, מה שהוביל לבדיקת פתיחה.
    אני לא בלידה, הצוואר סגור והרופא אמר שהעובר גבוה (בספינה -3).
    שאלתי היא:
    האם לא בעייתי לעשות בדיקת ספינה כשצוואר הרחם סגור? זה לא דורש פתיחה של צוואר הרחם ועלול לגרום לזירוז או בעיות אחרות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי בדיקת ספינה

הוספת תגובה

• בנוסף

שבוע 35
    23/04/2015

בנוסף היום היתה הפרשה שונה מהרגיל שדי דומה לתיאור של פקק רירי, אם כי אינני באמת יודעת איך זה אמור להראות.
    האם הפקק יכול לנשור עקב הבדיקה? ואם כן, האם נשירתו עקב הבדיקה משמעותה לידה מתקרבת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    23/04/2015

שלום.
    אין כל דאגה. ההפרשה אינה אומרת כלום בשלב זה. את נשמעת מודאגת. שוה שתגשי לרופאך שיבדוק וירגיע אותך.חבל על המתח המיותר כעת.שוב בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי בדיקת ספינה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    23/04/2015

שלום.
    הספינה היא בליטה בדופן אגן הירכים שלך.בודקים היחס בין גובה הראש לבין בליטת הספינה היוצאת כאמור מקירות האגן שלך. מה בעצם הדאגה??.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו