יחסי מין בטרימסטר שלישי- 3 שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין בטרימסטר שלישי- 3 שאלות...
    לילך ת.
    27/04/2015

שלום רב,
    אני ובעלי נמנעים מיחסי מין במהלך ההריון מחשש שזה יפגע בהריון באיזשהי צורה...
    חשוב לציין שלא קיבלנו הוראה לכך, ועד כה ההריון בריא ותקין, פשוט התחושות האישיות שלנו מונעות מאיתנו כבר חצי שנה.
    עכשיו אני בשבוע 30 וחושבת הרבה על הלידה.
    1. האם יחסי מין יכולים להקל על הלידה בצורה כלשהי? חשבתי שאולי נתחיל לקיים יחסים החל משבוע 32-33...
    2. אם בעלי מצונן, האם בזרע יכולים לעבור חיידקים?
    3. האם יש מניעה בשימוש בקונדום של אחת החברות המוכרות בגלל נוזל הסיכה או קוטל הזרע שיש בו?
    תודה רבה,
    לילך ת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יחסי מין בטרימסטר שלישי- 3 שאלות... - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    27/04/2015

שלום.
    אם אין גורמי סיכון להריון ,אין סיבה להימנע מקיום יחסי מין בהריון.בהצלחה.אגב אם בעלך מצונן,כדאי אולי להימנע כעת ,כדי שאת לא תדבקי.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, רק לא ענית לי אם

לילך ת.
    28/04/2015

ניתן להשתמש בקונדום של אחת החברות המוכרות, למרות שיש בהם חומרי סיכה וקוטלי זרע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, רק לא ענית לי אם - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    30/04/2015

שלום.
    לא ברור לי הצורך בשימוש בקונדום בהריון.מה הסיבה,האם מניעת העברת מחלות?.באם כן כדאי קודם לרפא הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו