מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה בייתית לא ברורהקרן08/05/2015
בוקר טוב,
הייתי אמורה לקבל מחזור ביום רביעי האחרון אך לתחושתי אני בהריון ולכן בצעתי בדיקת הריון בייתית.
הבדיה הראתה פס (שמראה חיובי) חלש מאוד מאוד. חזרתי על הבדיקה גם ביום חמישי (יום 1 לאיחור) וגם היום בבוקר (יום 2 לאיחור) והפס עדיין חלש מאוד.
האם אני בהריון? האם ההריון לא מתקדם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק העובר
פאולה08/05/2015אני בשבוע 30 ויומיים אני מרגישה מידי פעם דופק בבטן כאשר אני מרגישה תנועות עובר, האם יתכן שזה דופק העובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק עובר
עמליה דרור09/05/2015יקירתי
אינך יכולה לחוש את דופק העובר חיצונית בבטנך אלא רק את תנועותיו!!!
מה שאת כנראה חשה הוא או את הדופק שלך מכלי דם גדול העובר בבטנך או תנועות קצובות של העובר הנגרמות מ-גיהוק של העובר ברחם.
בברכה
עמליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה ביתית לא ברורה, תגובה
עמליה דרור09/05/2015קרן יקרה
בשלב זה אם את הרה, הסטיק יכול להיות עם תגובה חלשה (פס חלש). ישרק אפשרות אחת לוודא והיא בבדיקת דם!!!
בברכה עמליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה בייתית לא ברורה - תגובה
ד``ר אריה לידור10/05/2015שלום לך
בצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)