טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 40 ולאחר בדיקה ביתית נודע לי השבוע שאני בהריון שלישי, יש לי שני ילדים בני 5 ו 2.5). לפני מספר חודשים אותר אצלי יתר לחץ דם ולאחר ייעוץ עם נפרולוג התחלתי לקחת "אקספורג'" שהביא אותי מהר מאוד למצב מאוזן ולחצי דם תקינים ואף מעט נמוכים. לאחר הגעה לאיזון ומתוך כוונה להיכנס להריון הוחלף לי המרשם לנורבסק אך קיבלתי אותו כשבוע לאחר הביוץ מה שאומר שלכאורה מספר ימים ב"תוך ההריון" עוד לקחתי אקספורג'. השאלות שלי: 1. האם זה בעייה שלקחתי אקספורג' ממש בימי ההריון הראשונים? 2. בהנחה ובתקווה שההריון ימשיך בצורה תקינה, האם להמשיך עם נורבסק או לבקש החלפה לאלדומין. דרך אגב לא סבלתי מבעיות יתר לחץ דם בעבר. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר