מבולבלת ומודאגת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת ומודאגת...
    עדי
    17/05/2015

שלום רב.שמי עדי בת 24.הריון ראשן אחרי הפרייה .יכרגע שבוע 12+3.
    ביום חמישי הרגשתי מעט אי נוחות בבטן ופניתי לרופא תורן שהעלה חשד לפנלינג. צוואר פנימי פתוח. הוא הפנה אותי למיון..כמובן שפניתי באותו הרגע ושם הרופא - בהפרש של שעה בלבד- אמר שהצוואר באורך 3.57 סמ סגור לכל אורכו. גם הפנימי וגם החיצוני. והפנה אותי לעוד חוות דעת.
    לאחר כשעתיים כבר הייתי במיון אחר ושם הרופא אמר שהצוואר מקוצר 26 ממ עם פנלינג 7 ממ פתוח בחלקו הפרוקסימלי עם משפך. החליט לאשפז אותי ולא נתן לזה הרבה סיכוי.
    הכין אותי לגרןע מכל.
    באותן שעות התחילו לי הפרשות חומות ואמאו לי שאם יש ירידת מים או דימום אז ישר לומר. לא היה. אפילו לא כאבים.
    למחרת בדק אותי מנהל המחלקה שאמר שהצוואר הפנימי ןהחיצוני סגור וארוך 4 סמ. לא מתקצר תחת לחץ. וחוץ מאקטרופיון אמר שהכל תקין ןשבכל מקרה ישאיר אותי להשגחה והיום יעשה בדיקה חוזרת.
    היום נבדקתי שוב עי 2 רופאים שאמרו שצוואר ארוך וסגור 40 ממ ללא שיליה פתח. שיחררו אותי להמשך מעקב. מה קורה פה?? האם יכול להיות שזה קשור לשתיה מעטה או לדלקת שתן? איך יכול להיות שכל אחד טוען אחרת ומה עלי לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת ומודאגת...

הוספת תגובה

• מבולבלת ומודאגת... - תגובה

ד``ר אריה לידור
    19/05/2015

שלום לך,
    בהתייחס לתוצאות הבדיקה האחרונה שלך אורך הצוואר תקין וסגור ולכן אין כל בעיה .
    המשיכי במעקב אורך צוואר הרחם הן בבדיקה והן באולטרהסאונד

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו