איך ללדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך ללדת
    DINA
    21/05/2015

אני אחרי לידה 1 בקיסרי. עכשיו היריון 2 שהושג אחרי המון טיפולי IVF.
    מתלבטת אם לקחת רופא פרטי לקיסרי כמו שפעם הקודמת (החלמתי נהדר והיה קלי קלות) או לנסות לחוות את חווית הלידה עם כל ההתרגשות שכרוכה בכך וללכת כדרך הטבע...
    אני חוששת מתופעות לוואי מפחידות (קרעים קשים / שינוי מבנה הנרתיק / טחורים קשים) ובגלל שכבר יש צלקת והיה לי פשוט בפעם הקודמת מאוד מתלבטת...
    יש לציין שאני אחרי מחלת סרטן ועברתי המון דברים קשים - כך שאם אפשר קצת להקל על עצמי ולא לסכן את עצמי יש לכך יתרונות (האונקולוג שלי חד משמעית בעד קיסרי).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך ללדת

הוספת תגובה

• איך ללדת - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    21/05/2015

שלום.
    ההריון שלך נחשב בקטגוריית הריון יקר.לכן אני גם חושב שלאור כל שעברת ,טיפולי סרטן,קיסרי בעבר,טיפולי IVF,הנכון יהיה ניתוח קיסרי.כי אז הסיכון לעובר הוא הנמוך ביותר שזוהי בעצם המטרה עבורך.שיהיה קל ומוצלח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

DINA
    21/05/2015

אולי זה שטויות אבל אשמח לדעת ממקור מוסמך - קראתי שבלידה רגילה יש כל מיני הורמונים וחומרים שמשתחררים מהגוף וחשובים לעובר, ובקיסרי הם אינם?!
    האם יש חיסרון כלשהו מבחינת העובר להיוולד בקיסרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צורת לידה.

דר אילון לחמן
    24/05/2015

שלום.
    על פי המחקרים שלנו בהחלט לתינוק עדיף להולד בניתוח קיסרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו