דחוף דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף
    ש.א
    27/05/2015

אני נוטלת גלולות סרזט באופן קבוע מזה כשלוש וחצי שנים. לא פיספסתי אף גלולה במהלך החודש האחרון, אך כן טופלתי בכדורים בשם:"פלוקונאזול". לאחר חישוב, הבחנתי שיש לי איחור במחזור של שלושה שבועות (וסת אחרונה ב 9.4.15). כמו שכבר ציינתי, אני נוטלת גלולות סרזט מזה מספר שנים ומעולם לא היה לי איחור כה גדול במחזור. התייעצתי עם רופא שאמר שיעילות הגלולות עלולה להיפגע בעקבות הכדורים שלקחתי... לכן ביצעתי אתמול בדיקת דם לאבחון הריון ותוצאת הבטא נרשמה: "שלילי 2". גם בדיקת שתן שעשיתי היום הייתה שלילית. בבדיקת אולטראסאונד מהיום בבוקר לא נמצאה כל בעיה רפואית שמסבירה את האיחור בוסת. אני ממשיכה ליטול את הגלולות כרגיל אך המחזור לא מופיע ואין שום סימן לכך שהוא צריך להגיע... מידי פעם יש כאב קל מאוד וקצר באחד מצידי הבטן התחתונה, אך לפני כשבוע היה לי יום שלם של דקירות שהופיעו ממש בתחתית של הבטן בצד שמאל..אני מבולבלת ולא יודעת מה מצבי...רציתי לשאול האם ישנם מצבים נדירים שבהם קיים היריון ובבדיקת הדם הבטא יוצאת שלילית אחרי איחור כל כך גדול...? או שאם הבטא שלילית לגמרי ייתכן שזהו היריון מחוץ לרחם שעדיין לא נצפה באולטראסאונד?.. לא יודעת אם זה בסדר שאני ממשיכה ליטול את הגלולות ואם זה לא יכול להזיק לעובר, אם קיים הריון בכלל...בבקשה עצה דחופה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף

הוספת תגובה

• דחוף דחוף - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    27/05/2015

שלום.
    בדיקת הבטא הופכת חיובית באם קיים הריון ,ללא קשר למיקומו.אם עדין עיכוב במחזור ניתן לבצע בדיקה חוזרת של רמת הבטא.לא ציינת הסיבה לנטילת סרזט לאורך שנים.כי אלו הכדורים למניעה בעיקר בתקופת ההנקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ש.א
    27/05/2015

תודה על תשובתך. רציתי רק לשאול, למקרה שמדובר בהריון...אני ממשיכה ליטול את הגלולות סרזט כי אני לא יודעת אם יש הריון. האם זה לא פוגע בעובר??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    03/06/2015

שלום.
    לבצע בבקשה בדיקת דם להריון באם עוד לא בצעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו