מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף דחוףש.א27/05/2015
אני נוטלת גלולות סרזט באופן קבוע מזה כשלוש וחצי שנים. לא פיספסתי אף גלולה במהלך החודש האחרון, אך כן טופלתי בכדורים בשם:"פלוקונאזול". לאחר חישוב, הבחנתי שיש לי איחור במחזור של שלושה שבועות (וסת אחרונה ב 9.4.15). כמו שכבר ציינתי, אני נוטלת גלולות סרזט מזה מספר שנים ומעולם לא היה לי איחור כה גדול במחזור. התייעצתי עם רופא שאמר שיעילות הגלולות עלולה להיפגע בעקבות הכדורים שלקחתי... לכן ביצעתי אתמול בדיקת דם לאבחון הריון ותוצאת הבטא נרשמה: "שלילי 2". גם בדיקת שתן שעשיתי היום הייתה שלילית. בבדיקת אולטראסאונד מהיום בבוקר לא נמצאה כל בעיה רפואית שמסבירה את האיחור בוסת. אני ממשיכה ליטול את הגלולות כרגיל אך המחזור לא מופיע ואין שום סימן לכך שהוא צריך להגיע... מידי פעם יש כאב קל מאוד וקצר באחד מצידי הבטן התחתונה, אך לפני כשבוע היה לי יום שלם של דקירות שהופיעו ממש בתחתית של הבטן בצד שמאל..אני מבולבלת ולא יודעת מה מצבי...רציתי לשאול האם ישנם מצבים נדירים שבהם קיים היריון ובבדיקת הדם הבטא יוצאת שלילית אחרי איחור כל כך גדול...? או שאם הבטא שלילית לגמרי ייתכן שזהו היריון מחוץ לרחם שעדיין לא נצפה באולטראסאונד?.. לא יודעת אם זה בסדר שאני ממשיכה ליטול את הגלולות ואם זה לא יכול להזיק לעובר, אם קיים הריון בכלל...בבקשה עצה דחופה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף - תגובה
ד``ר איילון לחמן27/05/2015שלום.
בדיקת הבטא הופכת חיובית באם קיים הריון ,ללא קשר למיקומו.אם עדין עיכוב במחזור ניתן לבצע בדיקה חוזרת של רמת הבטא.לא ציינת הסיבה לנטילת סרזט לאורך שנים.כי אלו הכדורים למניעה בעיקר בתקופת ההנקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ש.א27/05/2015תודה על תשובתך. רציתי רק לשאול, למקרה שמדובר בהריון...אני ממשיכה ליטול את הגלולות סרזט כי אני לא יודעת אם יש הריון. האם זה לא פוגע בעובר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר איילון לחמן03/06/2015שלום.
לבצע בבקשה בדיקת דם להריון באם עוד לא בצעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)