מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות בבקשהמיכל30/04/2008
שלום לרפואים המכובדים, אני בשבוע 29 - הממצאים החריגים אצלי זה עורק טבורי יחיד, ו vsd משמעותי שיצריך מעקב אחרי הלידה לבדוק האם קטן או יצריך טיפול.
ביצעתי שתי סקירות תקינות (מלבד הממצאים שציינתי) ביצעתי שתי בדיקות אקו לב עובר אצל קרדיולוג לאישור הממצא, וביצעתי מי שפיר שחזרו תקינים.
אתמול ביצעתי מעקב גדילה ומשקל העוברית הוא 1.484, רציתי לדעת האם תקין? ובאיזה אחוזון אני נמצאת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לשאול עוד משהו
מיכל30/04/2008האם אני צריכה לעשות בדיקת זרימות דם בחבל הטבור או עושים את זה רק שיש האטה בגדילה?
בגלל העורק טבורי היחיד, כי הגניקולוג שלי לא עשה לי ואני רוצה לדעת האם לעבור רופא או שבאמת עושים בדיקה כזו שיש חשש להאטה....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מדוע
ד''ר בני שכטר30/04/2008לקחו לך שקיעת דם בהיריון (אין טעם בבדיקה בד"כ בהיריון)
התוצאה בד"כ מוגברת בהיריון.
תחזרי לרופא/ה שהפנה אותך לבדיקה ותבקשי את התייחסותו.
אין צורך לבדוק זרימות אם אין צורך ממשי בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' יקר לא כתבתי כלום על שקיעת דם
מיכל30/04/2008אני לא מבינה את תשובתך
תוכל להסביר לי למה התכוונת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער
ד''ר בני שכטר02/05/2008משום מה, תשובה שכתבתי לשאלה אחרת השתרבבה לכאן.
במשקל הנ"ל בשבוע הנ"ל לעוברית מתאים לאחוזון 90 (לא קטנה הילדה..).
תמשיכי את המעקב אצל הרופא/ה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת.....
מיכל02/05/2008בדיקת הסקר לסכרת אצלי יצאה תקינה לחלוטין - 103.
מה גורם לעוברית להיות באחוזון 90?
האם יש קשר לכך שאני ובעלי מאד גבוהים?
האם זה משפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגנטיקה
ד''ר בני שכטר03/05/2008בהחלא יכולה להיות הסיבה.
בכל אופן את צריכה להמשיך את המעקב אצל הרופא/ה שלך אחרי הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)