רעלת הריון??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעלת הריון??
    rona
    31/05/2015

שלום רב,
    אני בת 32, הריון ראשון, שבוע 30+4.
    לפני כשלושה שבועות בבדיקה שגרתית אצל האחיות נמצא שלחץ הדם במגמת עליה, ויש חלבון בשתן בסטיק. הופנתי לבדיקות אצל רופאת הנשים שלי.
    הרופאה הפנתה אותי לאיסוף שתן של 24 שעות ובדיקות דם.
    לחץ הדם התחיל לשחק ולפעמים עבר את הערכים התקינים (140/90), אך ירד חזרה כעבור מספר שעות.
    באיסוף השתן נמצא חלבון ברמה של 334 [V].
    הגעתי למיון, שם עשו בדיקות נוספות, והמליצו להעביר אותי להריון בסיכון גבוה ושוחררתי כי הכבד מתפקד טוב.
    בינתיים, הרופאה הפנתה אותי לבדיקות חוזרות, ובמעקב הגדילה (בוצע בשבוע 30+0) נמצא שהעובר קטן בשבוע וחצי (לעומת סקירה שניה, שבה היה קטן בשבוע). חוץ מזה, השליה ב"ה תקינה.
    בימים האחרונים, בהטלת השתן הראשון בבוקר (או באמצע הלילה), אני חשה עיכוב במתן השתן של 5-10 שניות, וגם כשהוא מתחיל, הזרימה מאוד איטית עד שהיא עוברת לזרימה רגילה.
    האם זה עוד סימן שעלול להצביע על רעלת? עשיתי שוב איסוף שתן, ואני ממתינה לתוצאות..
    בצקות ברגליים קיימות כבר מאמצע חודש רביעי, ומחמירות משבוע לשבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעלת הריון??

הוספת תגובה

• רעלת הריון?? - תגובה

ד``ר מאיר פומרנץ
    01/06/2015

היסוס במתן שתן פחות חשוב מיתר הסימנים והסימפטומים שלך!
    צריכה מעקב צמוד וצפוף בהריון בסיכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו