שיליה נעוצה לאחר קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיליה נעוצה לאחר קיסרי
    מור
    03/07/2015

הסתברות מאוד גבוהה שאגיע לסוף הריון עם שיליית פתח נעוצה בצלקת של ההריון הקודם. הילד מתפתח מצויין.
    אשמח לשמוע מנסיונכם האם יש סיכוי לסיים לידה (בקיסרי כמובן) בצורה טובה ללא הוצאת רחם וכו... אני בת 31 ומאד רוצה עוד ילדים...
    כמו כן, לפי דברי הרופא שלי ניתן להתנהל רגיל.. האם עדיף לדעתכם להיות במנוחה מוגברת או כל דבר אחר שעשוי למנוע נזק??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיליה נעוצה לאחר קיסרי

הוספת תגובה

• שיליה נעוצה לאחר קיסרי - תגובה

ד``ר אריה לידור
    05/07/2015

שלום לך
    יש לבצע הערכת "נעיצות " השליה לפני היתוח המתוכנן ובמידה ויש סיכוי לנעיצות גבוהה נית יהי להשתמש במידת הצורך בצנתרים מיוחדים למניעת דמם וכריתת רחם אפשרית
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה...

DINA
    05/07/2015

תודה רבה...
    באיזה שלב מומלץ לעשות זאת??
    ואיך שורדים 3 חודשים בלחץ הזה??
    (יש לי ילד בבית וקראתי על מקרים שמסתיימים לא עלינו במוות או בניתוחים עם החלמה מאוד מסובכת.. המחשבה על זה הורסת אותי...)
    יש לכם המלצה למנתח שמתמחה בתחום?? או בי"ח ספציפי שטוב יותר בעניינים כאלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו