הפרדת זרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרדת זרע
    טליה
    19/07/2015

שלום,
    עברתי לפני כשנתיים כריתת חצוצרה בעקבות הריון מחוץ לרחם. חודש לאחר הכריתה נקלטתי להריון. ילדתי בשעה טובה בת שנייה. מאז מנסה להכנס להריון שנית.. עד כה ללא הצלחה. מבדחקות שערכתי הכל תקין והכל בסדר.. חושבת לנסות הזרעה ומעונינית כבר "על הדרך" לעשות הפרדת זרע כדי לשפר סיכוי לבן (יש לי שתי בנות). ידוע לכם למי כדי לפנות ומה סיכויי ההצלחה לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרדת זרע

הוספת תגובה

• הפרדת זרע - תגובה

ד``ר אריה לידור
    20/07/2015

שלולך
    לא קיימות שיטות לכך . אלו הרפואיות הקיימות מיועדות לנשים שילדו 4 תינוקות בני אותו מין בעבר וזה לא המקרה שלך

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

טליה
    20/07/2015

ד"ר אריה לידור שלום,
    אני לא מתכוונת להפריה חוץ גופית. ידוע לי ששיטה זאת כרוכה בוועדה מיוחדת ואפשר לגשת רק מ-4 ילדים מאותו מין. אני מתכוונת להפרדת זרע והזרעה.. ידוע לי כי יש אפשרות להגדיל סיכוי לכמעט 90% למין היילוד..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו