דחוף... מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף... מודאגת
    גילי
    17/08/2015

שלום לכולם. בתאריל ה 3.8 הגעתי לבדיקת א.ס ראשונה בשבוע 6.2 לפחות ככה חשבתי ע חישוב תאריל הווסת האחרון 18.6. בבדיקה לא נצפה דופק ואף העריכה את גיל ההריון ב4.6 . אמרה שזה עדיין קטן ושאחזור בעוד כ 1פ ימים. חזרתי לאחר 10 ימים 13.8 יום חמישי האחרון. לפי הערכה שלי הייתי צריכה להיות בשבוע 6.3 אך בבדיקה העריכה אותו שוב קטן שמתאים ל שבוע 5.6 הcrl יצא 2.6 ולא נצפה דופק. אמרה לי לחזור 4 ימים לאחר מכן משמע היום. חזרתי שוב לבדיקה גם הפעם לצערי לא נצפה דופק ואף אמרה שהcrlעומד על 2.9 ושההתפתחות לא תקינה. האם זה הגיוני? שבארבעה ימים זה צריך לגדול כל כך? מה שמדאיד אותי שבמהלך הארבעה ימים הוא כמעט ולא גדל בעצם. המחיצה לי לחזור להתייעצות עם הרופא שלי. האם הממצאים באמת לא הגיוניים ןלא יהיה סיכוי להריון תקין עם דופק? אם אחכה נגיד עוד שבוע? אודה לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף... מודאגת

הוספת תגובה

• דחוף... מודאגת - תגובה

ד``ר אריה לידור
    20/08/2015

שלום לך
    לפי המתואר רושם להריון שאינו מתפתח. חזרי שו ב על בדיקת האולטרהסאונד ובאם שוב ללא דופק יש הלחשיב הריון זה כהפלה טבעית מוקדמת ושלפיכך לסיימו
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו