פרימולוט נור האם הוא מונע ביוץ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרימולוט נור האם הוא מונע ביוץ?
    מרלין
    17/08/2015

נכנסתי להריון לפני כ4 חודשים לצערי הריון זה אבד ואח"כ סבלתי כל הזמן מדלקת/ פטרייה בנרתיק שלא עוברת לי בקלות, חודש שעבר רופא נשים נתן לי טבליות שמחדירים דרך הנרתיק למשך 3 ימים לאחר מכן היו לי הפרשות שיש בהם דם ורוד כל החודש ,והרופא אמר שזה בסדר לאחר 28 ימים קיבלתי מחזור שתחילה היה חלש ואז התחזק ונמשך כמעט כ-13 ימים ואז הפסיק לבד חזרתי לרופא עוד הפעם אחרי בדיקה הוא אמר שאין יותר דלקת וכי הוא מעדיף שאני לא אנסה להיכנס להריון חודש זה כתוצאה מהמחזור הארוך הזה כנראה שרירית הרחם לא תהיה ממש חזקה, לכן הוא לא מעדיף זאת ונתן לי פרימולוט נור אבל אחרי שקראתי על תרופה זו, מצאתי כי היא לא מונעת הריון ולא ביוץ, אפוא , אני לא מבינה מה ההשפעה שלי, והאם באמת שלא כידאי להיכנס חודש זה להריון?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרימולוט נור האם הוא מונע ביוץ? - תגובה

ד``ר אריה לידור
    20/08/2015

שלום לך
    פרימוטנור איננו מונע ביוץ או הריון אך מעבה את רירית הרחם. אין כל מניעה מהמשך נסיונותייך להרות
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו