ציסטות בסקירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטות בסקירה
    שירי
    23/09/2015

שלום רב
    בסקירת בשבוע 20 נאמר לי שכליה שמאלית של העובר גדולה יחסית לגיל ההריון באורך של 28 מ״מ ורוחב של 14מ״מ, עם שלוש חללים ציסטיים בתוכה, כאשר בחלק העליון שרשרת של חללים ציסטיים קטנים. פרנכימה של הכליה שמורה בעובי 4 מ״מ, במבט ראשון יש רושם כאילו מדובר במערכת מאספת כפולה אך שרשרת של ציסטות קטנות בחלק העליון מעלה סימני שאלה וחשד להתחלה של Mcdk . שלפוחית שתן בגודל תקין נצפה מילוי והתרוקנות שלה במהלך בדיקה. בתוך השלפוחית ניתן לזהות מבנה ציסטי מאורך בגודל עד 7 מ"מ , הממצאים לא ברורים לגמרי ודרוש המשך בירור

רציתי לדעת מה זה אומר והאם זה מדאיג? אין לי כרגע מענה זמין ואני מאוד לחוצה . תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטות בסקירה

הוספת תגובה

• ציסטות בסקירה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    24/09/2015

שלום.
    ברור ומובן הלחץ שלך,אבל עד השלמת הבירור אין מה לעשות.נקוה ונחכה לבשורות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטות בסקירה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    24/09/2015

שלום.
    ברור ומובן הלחץ שלך,אבל עד השלמת הבירור אין מה לעשות.נקוה ונחכה לבשורות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו