שמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון
    shir
    30/09/2015

היי,
    אני בשבוע 28 הריון ראשון. ביום ב הגעתי למיון עקב כאבים חזקים בבטן התחתונה שהתבררו כצירים מוקדמים.חיברו אותי למוניטור-הדופק של העובר היה תקין אך נצפו צירים.עשו לי בדיקת אולטרסאונד ונצפה צוואר רחם 31-32 מ"מ.הוחלט על נוזלים ומוניטור חוזר-גם בו נצפו צירים. אחרי הנוזלים והמוניטור הנוסף עשו שוב בדיקה וצוואר הרחם התקצר ל 25 מ"מ.הוחלט לאשפז אותי להשגחה. קיבלתי ב 24 שעות 2 זריקות להבשלת ריאות העובר וכל 6 שעות 2 כדורים להפסקת הצירים.אתמול שוחררתי עם הנחיות למנוחה וחזרה למיון אם יחזרו כאבים,מעקב אצל רופא מטפל.
    האם במצב כזה אוכל להיות בשמירת הריון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון

הוספת תגובה

• שמירת הריון - תגובה

ד``ר מאיר פומרנץ
    01/10/2015

כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא מטפל

shir
    01/10/2015

הרופא המטפל שלי אמר שצוואר רחם 25 מ"מ זה תקין ואין צורך בשמירת הריון.הוא אומר שביטוח לאומי לא יאשרו את זה...
    בנוסף אמר להמנע מקיום יחסי מין וכל מאמץ או הרמת דברים כבדים.
    שכחתי לשאול אותו ואשמח לעזרה,
    האם ניתן לעשות עיסוי פרינאום במצב זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא מטפל - תגובה

ד``ר אריה לידור
    05/10/2015

שלום רב
    מאד לא מומלץ. יש להמשיך במעקב צוואר הרחם הן בבדיקה והן באולטרהסאונד
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי השמירת הריון

shir
    06/10/2015

יש משהו שניתן לעשות אם הרופא המטפל שלי לא חושב שזה מצריך?
    כי לי מאוד קשה ואני גם מאוד לחוצה מכל המצב הזה...
    האם זה באמת נכון שביטוח לאומי לא יאשר שמירה עקב צרים מוקדמים וצוואר רחם 25 מ"מ?אני כרגע בשבוע 29.
    האם הרופא הפרטי שדרכו אני עושה בדיקות יכול להמליץ הוא על שמירת הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירת הריון

shir
    15/10/2015

היי,
    כפי שציינתי בהודעות הקודמות-רופא הנשים שלי אינו חושב שיש צורך בשמירת הריון.
    הוא גם לא בדק לי שוב את צוואר הרחם מאז האישפוז כי אמר שאין צורך להתעסק שם וזה יכול רק להזיק.
    בפועל אני ממש סובלת מכאבים בבטן התחתונה,אני ממש חוששת מלידה מוקדמת וממש קשה לי ללכת לעבודה.האם צירים מוקדמים ו וצוואר רחם שהתקצר ל 25 בפעם האחרונה שבדקו באישפוז אינם יכולים להצדיק שמירת הריון? במידה וכן מה עושים אם הרופא נשים המטפל שלי חושב אחרת?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו