פעמיים הפרדות שלייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעמיים הפרדות שלייה
    אוסנת
    20/10/2015

שלום רב.
    אני שבוע 19. מתחילת ההריון היו לי כתמי דם. בשבוע 10 היה לי היפרדות שילייה שלווה בדימום חזק. בשבוע 16 שוב היה היפרדות שילייה שלווה עם דימום שלא פסק, והייתי מאושפזת בבית חולים. יש לציין שעד היום אני עם דימום, אומנם לא חזק כמו מחזור יותר כמו כתמים חומים. נראה כדם חום מלוכלך. (סליחה על הפירוט...).אני לא מאושפזת כבר. אני נמצאת בביקורת אצל רופא נשים אחת לשבועיים. באולטרסאונד האחרון נאמר לי ש"שליה נמוכה. רושם שמגיעה עד לפתח הצוואר. סמוך לצוואר ובקיר האחורי הודגם איזור הטרוגני בגודל 70×33 ממ. מתאים להמטומה."
    שאלותי הם:
    1. האם יש איזשהי סכנה לתינוק ואם אני צריכה לעשות בדיקות מעבר לשקיפות וסקירה מוקדמת שאגב יצאו תקינות. חלבון עוברי עשיתי ועוד לא קיבלתי תשובה.
    2. מתי הדימום יפסיק? אני משבוע 10 עם דימומים... האם הדם שיוצא אמור לצאת על מנת לנקות את הגוף?
    3. האם השלייה תעלה או שתשאר במקומה?

יש לציין כי הרופאים לא נתנו לי שום תרופות ל"חיזוק ההריון" בשום שלב של ההריון מלבד ברזל וויטמינים שאני לוקחת באופן קבוע.

אודה לך אם תוכלו לענות לי על 3 השאלות.

אני מאוד לחוצה מכל המצב הזה...
    אני נמצאת בשמירת הריון ומקפידה על מנוחה מרובה ושתייה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעמיים הפרדות שלייה

הוספת תגובה

• פעמיים הפרדות שלייה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    26/10/2015

שלום לך
    יש להמשיך במעקב הריון בסיכון כולל בדיקות אולטרהסאונד תכופות ומיקום השליה. בכל מקרה של התגברות הדמם לפנות מיידית לבית חולים
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפרדות

אוסנת
    28/10/2015

שלום. תודה על תשובתך... רציתי לדעת אם עקב היפרדות שלייה יש אפשרות שהעובר נפגע? השקיפות, הסקירה המוקדמת והחלבון עוברי עד כה יצאו תקינים אבל אני חוששת לבריאות התינוק.. אשמח לתשובה. אם זה רלוונטי זה הריון שישי. יש לי בבית 4 ילדים והריון אחד לפני הריון זה נגמר בהפלה. אני בת 30. היום אני שבוע 20+4. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו