פינו בדיקת הריון של לייף כנסו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פינו בדיקת הריון של לייף כנסו
    גילי
    31/10/2015

ביצעתי בדיקת הריון לפני האיחור אני צריכה לקבל ביום שני וביצעתי את הבדיקה אתמול בשישי עם השתן הראשון של הבוקר ויצא לי פס חלש רק בערך של 2000 זה הזוי זה אמור להיות הפוך להתחיל מלמעלה לא ? השאלה אם זה קרה למישהי אשמח לדעת בנוסף בהוראות שלהם כתוב ״ אם כעבור 5 דקות הופיעו באחד החלונות או יותר שני קווים ורודים הבדיקה חיובית ואת יכולה להסיק שאת בהריון ״ פליז עזרה שיהיה בשורות טובות שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי כנסי

מירי
    31/10/2015

מניסיון אישי של הבדיקה היא אמינה בכל מה שקשור לפסים, כלומר אם יש פס את בהריון אבל הערכים עצמם לא תמיד נכונים. אני עשיתי את הבדיקה שכבר היה לי בטא מעל 10,000 והפסים הגיעו רק עד הקו של ה500. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ובשורות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מירי

גילי
    31/10/2015

אמן בשורות טובות. מקווה שזה זה תודה רבה שבוע טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו