מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים אחרי בדיקת מי שפיראבי07/05/2008
שלום,
אני כעת באמצע השבוע ה-20 להריון (ראשון). לפני חמישה ימים ביצעתי בדיקת מי שפיר. ביומיים האחרונים אני סובלת מכאבים באזור הרחם שמרגישים כמו מתיחה חזקה של הרחם, עד כדי כך שחלק מהזמן קשה לי לעמוד זקופה (לא מדובר בכאבים חזקים, אלא יותר בתחושה של אי נוחות גדולה). כמו כן, אחרי מתן שתן אני מרגישה כמה שניות של כאב, כאילו איבר שהיה מתוח חוזר לגודלו הרגיל. בדיעבד אני מבינה שתחושות אלו היו קיימות כבר מהיום שלמחרת ביצוע הבדיקה אך בעוצמה חלשה יותר, והן התגברו כאמור ביומיים האחרונים. יש לציין שהכאבים אינם סדירים, יכולים לא להופיע כמה שעות ואז להגיע ולא לעזוב לשעה. אתמול נבדקתי אצל רופא שאמר כי כמות מי השפיר תקינה וככל הנראה מדובר בצירים, כי מדובר בתופעה נפוצה לאחר בדיקת מי שפיר וכי עליי לנוח עד שהכאבים יעברו - אך עד עכשיו הם אינם עוברים. שאלותיי: האם תיאור הכאבים אכן מתאים למצב של צירים? האם אכן אין סיבה לדאגה או שמא יש סכנה לעובר? תוך כמה זמן סביר לצפות שהכאבים ייעלמו והאם הם עלולים לשוב ולהופיע בהמשך? כמו שאפשר להבין, אני מודאגת מאוד....
הרבה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר08/05/2008שלום לך!
יש צורך במעקב. אם הכאבים מתגברים, יש חום, דימום, חשד לירידת מים, רצוי לגשת לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)