דימום חזק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום חזק
    דידי
    21/11/2015

שלום רב. אני בהריון (שני) שבוע 5+3 לאחר טיפול תרומת ביצית בו הוחזרו 3 עוברים. בטא ראשונה ב 11.12 הייתה 431, בטא שנייה ב 13.11 952 ובטא שלישית ב 17.11 5550. במשך שבוע עד יום שישי היו לי דימומים קלים באים והולכים. מטופלת בפרוגינובה 4 ביום ואוטרוגסטן 300*3 ביום. עקב הדימומים הקלים הוסיפו לי זריקת גסטון פעם ביומיים. א.ס ראשון נקבע ל 29.11. אתמול בלילה התחיל דימום מאד כבד, שכלל גם כריש דם די גדול שיצא, ומלווה בכאבי מחזור (לא היסטריים). הייתי בטוחה שזה הסוף, אך כדי לוודא שהרחם נקי הלכתי בבוקר לציון נשים. שם בבדיקת דם יצאה בטא מעל 10000. ובבדיקת א.ס נצפו שני שקי היריון כשעדיין לא רואים עוברים. לדברי הרופאה במיון, אי אפשר לדעת מה יהיה גורל ההיריון. שאלתי היא:!מה הסיכוי שההריון יימשך? האם יתכן שמדובר בנפיחה של עובר אחד בלבד והעובר השני ישרוד? האם במצב זה מנוחה ואי הליכה לעבודה מחר יכולה להועיל? אציין שהדימום נמשך אבל מ 10 בבוקר בערך הוא כבר לא חזק כל כך. יותר כמו בימים האחרונים של המחזור. אני מאד מודאגת ואשמח לתשובה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום חזק

הוספת תגובה

• דימום חזק - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    28/11/2015

שלום.
    ברור שאם יש דימום בהריון,דבר ראשון הוא מנוחה מלאה. כמובן יש לדווח לרופא המטפל על מה שעברת ולקבל הנחיותיו.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו