מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון מחוץ לרחםליאת23/11/2015
שלום, בת 36.
ברקע אנדומטריוזיס, 2ניתוחים קיסריים והפלה אחת.
לאחרונה עברתי הריון מחוץ לרחם ללא שום התערבות. הבטא ירדה מעצמה. אני כבר 4 חודשים מאז ההריון ללא שום דימומים או הפרשות. בביקור אצל רופא נשים נאמר לי כי עלי להמתין לבואו של המחזור ולא לעשות דבר.
בבדיקת אולטרסאונד אובחנו קרישי דם סמוך לשתי השחלות בגודל של 2.5 ס"מ
אני מאןד מוטרדת ודואגת שמשהו לא תקין.
שאלתי:
1. כמה זמן לאחר הריון מחוץ לרחם מקבלים מחזור?
2. האם קרישי הדם יכולים להיעלם מעצמם או שדרושה התערבות כלשהי.
3. מה ההבדל בין מיומה לקריש דם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מחוץ לרחם - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ26/11/2015לשאלותייך:
1. כחודש וחצי לאחר הריון מחוץ לרחם מקבלים מחזור.
2. כן, קרישי הדם יכולים להיעלם מעצמם ללא התערבות כלשהי.
3. מיומההוא גידול שפיר של רקמת שריר.קריש דם כשמו דם קרוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)